Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Miljonstämningen mot Lindsay Lohan – kräver pengar tillbaka

Det här är Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan.
Foto: ZABULON LAURENT / ABACA/STELLA PICTURES
Lindsay Lohan.
Foto: KEN GOFF / STELLA PICTURES KEN GOFF

Lindsay Lohan gick med på att skriva en bok för förlaget och tog emot flera miljoner kronor i förskottsbetalning.

Men det blev aldrig någon bok och nu har förlaget stämt skådespelaren för att få pengarna tillbaka, enligt TMZ.

Den skandalomsusade skådisen Lindsay Lohan har hamnat i trubbel igen. Den här gången handlar det om en affär från 2014. 

Bokförlaget HarperCollins betalade då ut 365 000 dollar, drygt 3,2 miljoner kronor, i en förskottsbetalning för en bok, som skulle vara klar 2015, enligt TMZ. När Lindsay Lohan inte levererade på deadline förlängdes tiden till 2017, men också då stod förlaget utan en bok.

Förlaget kräver Lindsay Lohan på miljoner

Förlaget har sedan dragit tillbaka kontraktet och krävt tillbaka pengarna, vilket de inte fått. Nu stämmer HarperCollins Lindsay Lohan på hela beloppet plus ränta och advokatkostnader.

Nyheten om stämningen kom samma dag som Lindsay Lohan meddelade att hon startar ett nytt företag i Förenade Arabemiraten.

”Jag är så exalterad över att starta mitt eget företag i UAE! Min resa fortsätter i detta fantastiska land”, skriver hon på Instagram.

Bor i Dubai sedan flera år

Lindsay Lohan bor sedan 2014 i Dubai och åker inte gärna tillbaka till Los Angeles av bland annat rädsla för paparazzifotografer, enligt Female First.

– Japp, jag bor här. Jag har varit häri ungefär sex år. Men jag åker ofta till New York för att träffa min familj. Jag har inte varit i Los Angeles på över tio år. Paparazzifotograferna  skrämde mig definitivt, men jag har inte haft någon riktig anledning att åka tillbaka den senaste tiden, säger hon, enligt sajten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.