Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mileys marijuanabeslut efter operationen: ”Solid”

Miley Cyrus har slutat röka marijuana, efter att ha opererat stämbanden.
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON AVALON
Det bekräftar hennes mamma Tish i podcasten ”Chicks in the office”
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Världsstjärnan Miley Cyrus, 27, har varit nykter sen årets början.
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Hon har tidigare berättat om alla fördelarna med att sluta med alkohol.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Miley Cyrus har slutat röka marijuana, efter att ha opererat stämbanden. 

Det bekräftar hennes mamma Tish i podcasten ”Chicks in the office”, skriver Female First.

– Miley röker inte ens marijuana längre. Hon röker enbart CBD. Hon dricker inte. Hon är den största renlevnadsmänniskan jag vet, säger Tish Cyrus i podcasten.

Världsstjärnan Miley Cyrus, 27, har varit nykter sen årets början, och har tidigare berättat om alla fördelarna med att sluta med alkohol – även om folk stämplat henne som ”tråkig” för livsvalet.

Nu har Cyrus också valt att sluta röka marijuana, efter en stämbandsoperation. Det berättar hennes mamma Tish Cyrus i podcasten ”Chicks in the office”.

– Miley röker inte ens marijuana längre. Hon röker enbart CBD. Hon dricker inte. Hon är den största renlevnadsmänniskan jag vet. Hon är liksom bara så solid, säger Tish Cyrus i podcasten.

Röker ihop med barnen på middagarna

Sedan 2018 är marijuana lagligt i delstaten Kalifornien, där Miley Cyrus bor. Tish Cyrus konstaterar att familjesammankomsterna har förändrats sedan de börjat röka på tillsammans.

– För några år sedan skulle jag aldrig ha övervägt att röka på tillsammans med min familj, men nu gör jag det. Det är rätt galet, men nu när de är äldre, så är vi också vänner. Jag älskar det verkligen, säger hon i podcasten och fortsätter:

– När alla fem barnen är samlade så hittar de alltid något att bråka om. Men när alla röker på, så händer inte det alls.

Mammans hyllning till Cyrus: ”Så otrolig”

Mamma Cyrus menar att Miley Cyrus har vuxit upp till en fantastisk människa, även om de hade sina duster när hon växte upp.

– Hon är så otrolig, helt fantastisk. Det är allt jag kan säga om henne. Hon gillar yoga och att träna, äter rent och allt sånt. Så vad jag än gjorde känns det som att jag gjorde rätt, säger Tish Cyrus.

Miley Cyrus och Ariana Grande är några av de som gjort tatueringar som föreställer deras djur.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.