Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus svar – kritiken mot skilsmässan: ”Sög som fan”

Miley Cyrus, 27, har gått skilda vägar från australiska artisten Cody Simpson, 23.
Miley Cyrus och exmaken Liam Hemsworth var ihop till och från under tio år, men hann bara vara gifta i åtta månader innan de skilde sig.
Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM
Foto: DAVE BEDROSIAN / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

Miley Cyrus och exmaken Liam Hemsworth var ihop till och från under tio år, men hann bara vara gifta i åtta månader innan de skilde sig.

Nu berättar Cyrus i podcasten ”Joe Rogan Experience” om hur skilsmässan missuppfattades av fansen, som trodde att de visste vad som hänt.

– Det är fascinerande för mig att allmänheten tror att det inte finns några tidsglapp som de inte har sett som kunde leda till det, säger Miley Cyrus i podcasten.

Miley Cyrus, 27, och Liam Hemsworth, 30, träffades på inspelningen av filmen ”The last song”, och skulle komma att ha en väldigt publik kärleksresa under det kommande decenniet.Paret gjorde slut och blev ihop igen, förlovade sig och skaffade en gård med djur. 

2018 valde de att gifta sig under en intim ceremoni med bara sina familjer och nära vänner. Det dröjde dock bara åtta månader innan paret gick skilda vägar och tog ut skilsmässa, efter tio år av av-och-på-förhållande.

Miley Cyrus: ”Det sög som fan”

Nu berättar Miley Cyrus i podcasten ”Joe Rogan Experience” om den offentliga skilsmässan, och hur hon kände sig missförstådd.

– Det sög som fan. Vad som verkligen sög var inte det faktum att jag och någon jag älskat insåg att vi inte älskar varandra på det sättet vi brukade längre. Det är okej, jag kan acceptera det. Vad jag inte kan acceptera... är bara alla historier. Det är fascinerande för mig att allmänheten tror att det inte finns några tidsglapp som de inte har sett som kunde leda till det, säger Miley Cyrus i podcasten.

Sanningen om Mileys romans med väninnan

I samband med att skilsmässan blev offentlig fotograferades Cyrus på en lyxbåt i medelhavet tillsammans med Kaitlynn Carter. De två, som tidigare varit vänner, hånglade nu framför kamerorna. Men att hon hittade en ny flickvän strax efter skilsmässan menar Cyrus också togs ur proportion.

– Liksom, det är inte ”Ena dagen är ni glada på röda mattan och nästa dag hånglar du med din kompis i Italien, vad fan”. Det hann gå mycket tid mellan de två händelserna som ni inte såg, säger Miley Cyrus i podcasten.

Miley Cyrus och Ariana Grande är några av de som gjort tatueringar som föreställer deras djur

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.