Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus sexbekännelse efter året i karantän: "En utmaning"

Dolly Partons hårda ord till Miley Cyrus.
Miley Cyrus berättar om sexlivet under coronapandemin.
Foto: TWITTER / SPLASH NEWS / TWITTER SIPA USA
”Det har varit intressant”, säger Miley Cyrus.
Foto: TWITTER / SPLASH NEWS / TWITTER SIPA USA

I en intervju med Howard Stern öppnar Miley Cyrus, 27, upp sig om hur livet i karantän har påverkat hennes dejtingliv och sexliv.

– Det har varit väldigt intressant, säger Cyrus.

Artisten Miley Cyrus, 27, har några händelserika och tuffa år bakom sig.

I en intervju med Howard Stern berättar hon om skilsmässan från skådespelaren Liam Hemsworth och hur deras gemensamma hus slukades av lågorna i de stora skogsbränderna i Kalifornien 2018. 

Cyrus menar bland annat att branden var orsaken till att de skyndade sig att gifta sig, då ingen av dem hade räknat med att de skulle göra det – även fast de var förlovade.

– Jag klamrade mig fast vid det som fanns kvar av huset, vilket var han och jag. Och jag älskade honom väldigt, väldigt, väldigt mycket och gör det fortfarande och kommer alltid göra, säger Miley Cyrus.

Utforskat sin sexualitet

Vidare menar Cyrus att förhållandet med Liam Hemsworth var fullt av strider och att det gjorde att de gick skilda vägar.

– Det var för mycket konflikter, säger artisten.

Miley Cyrus berättar även för Howard Stern att coronapandemin och karantänslivet har fått henne att hitta nya sätt att utforska sin sexualitet.

– Det har varit väldigt intressant och en utmaning. Jag har mycket sex över Facetime, berättar sångerskan.

Miley Cyrus har gjort slut med Cody Simpson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.