Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus rumpa riskerar att bötfällas

Miley Cyrus rumpa tar allt mer fokus. Foto: Jeffrey Mayer
Under en konsert i Mexiko spankades artisten av en dansare med den mexikanska flaggan – vilket nu kan leda till böter.Foto: Miguel Sierra / Epa / Tt
Samtidigt ser bakdelen ut att ha växt. Miley visar upp sin "skämtrumpa" i olika videos på Instagram.

Nu twerkar Miley Cyrus - med en ny rumpa.

Stjärnan visar upp sin nya galna accessoar, en fejkrumpa, på Instagram.

Samtidigt kan hennes äkta rumpa leda till böter i Mexiko.

Miley Cyrus fortsätter turnera världen över med sin galna show. Och när twerk-snackisen lagt sig gäller det att hitta på något nytt.

Svaret: En fejkrumpa.

På sin Instagram visar Miley hur hon förbereder sig inför en show i Mexiko, med en lite större bakdel än vanligt. "Jag behöver inte ens peruk, bitches", säger Miley i en av två videos från ett omklädningsrum där den gigantiska rumpan står i fokus.

21-åringens nya accessoar är komplett med silverstring och passar sig utmärkt för hennes signaturdans, vilket hon också visar upp på Instagram.

Smiskades med flagga

Rumpan kan också ytterligare skapa rivalitet med Nicki Minaj, som tidigare anklagat sin popkonkurrent för att sno delar av hennes scenspråk. Kanske är Mileys fejkade rumpimplantat även det en passning till Nicki, som själv anklagats för att ha opererat sin bakdel.

Efter konserten i Mexiko var det dock Mileys riktiga rumpa som ställde till det. Enligt brittiska Sky riskerar stjärnan nämligen böter eller att bli fast i landet efter att en av hennes dansare smiskat hennes bak med den mexikanska flaggan.

Enligt kanalens sajt kan det hela sluta med antingen böter på runt 8 000 kronor, eller att hon eller hennes team blir fasthållna i Mexiko upp till 36 timmar.

Rumpprotes

Mexiko är strängt kring användandet av landets symboler, vilket tidigare bland annat lett till att sångerskan Paulina Rubio fick böta efter att hon poserat naken insvept i landets flagga 2008.

Mileys Bangerz-turné stannar närmast i Guadalajara i Mexiko under morgondagen, och fortsätter sedan vidare i Sydamerika med flera spelningar i bland annat Brasilien.

Det är oklart om den gigantiska rumpprotesen följer med.