Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus poserar naken och onanerar på tidningsomslag

I nya numret av kändistäta magasinet Interview delar popstjärnan Cyrus nu med sig av intima bilder från sin telefon.Foto: Juan Rico/Fame
Bilderna på Miley Cyrus i nya numret av Interview är skärmdumpar från olika videosamtal till magasinet. På en bild poserar Cyrus topless med vad som ser ut att vara en scarf i munnen.
Foto: Stella pictures

Justin Biebers plåtning kallades bdsm-inspirerad.

Madonna poserade topless.

Och Miley Cyrus onanerar.

I nya numret av kändistäta magasinet Interview delar popstjärnan Cyrus nu med sig av intima bilder från sin telefon.

Bilderna på Miley Cyrus i nya numret av Interview är skärmdumpar från olika videosamtal till magasinet. På en bild poserar Cyrus topless med vad som ser ut att vara en scarf i munnen.

På en annan slickar hon golvet i klädd string. På en tredje ligger artisten på rygg med handen innanför sina trosor.

Enligt Cosmopolitan kallas bilderna för "ren porr".

Magasinet har i det kommande numret flera kändisars selfies på olika omslag, däribland Jennifer Lopez, One Direction-stjärnan Zayn Malik, Madonna, Victoria beckham och Selena Gomez. Gemensamt för alla är att de enligt magasinet är några av me mest inflytelserika kändisarna på nätet.

 

LÄS MER: Justin Bieber visar sig helt naken för fansen

 

Även Kim Kardashian har haft videosamtal med fotografen Mert Alas. På sina bilder poserar bland annat Kim Kardashian bland vita lakan och på en ny bild med en pussmun.

På sin Instagram har fotografen som deltagit under videosamtalen lagt ut några av de bilder som kommer att visas i tidningen - men censurerade.

"Min babe", skriver fotografen till en av bilderna.

 

LÄS MER: Svenska kändisarna som näckat på Instagram

 

Tidigare har bland andra Justin Bieber, 21, poserat i magasinet. Då slickade stjärnan på en knivsudd, slet sönder sin tröja, bar lädermask och visade visade upp en ryggtavla full av blåmärken.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.