Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus på sjukhus – nya pojkvännens offentliga drag

Miley Cyrus på sjukhus – stöttas av nya kärleken
”Don't call me angel”-artisten Miley Cyrus är inlagd på sjukhus, efter att ha drabbats av halsfluss.Foto: Instagram.
Men stjärnan behöver inte lida allt för mycket på sjukhuset – där hon får besök av nya pojkvännen, Cody Simpson.Foto: Instagram.
”Den här fina killen kom och besökte mig på sjukhuset och sjöng den fiiinaste låten som han skrivit bara för mig”, skriver Miley Cyrus på sin Instagram story.Foto: Instagram.
Det var i slutet av augusti som Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, valde att gå ut med sin separation, och meddelade på sina sociala medier att de ska skilja sig.Foto: Instagram.
Miley Cyrus och Cody Simpson.Foto: Instagram.
Miley Cyrus och Cody Simpson.Foto: Instagram.
Miley Cyrus och Cody Simpson.Foto: Instagram.
1 / 8

”Don't call me angel”-artisten Miley Cyrus är inlagd på sjukhus, efter att ha drabbats av halsfluss.

Men stjärnan behöver inte lida allt för mycket på sjukhuset – där hon får besök av nya pojkvännen, Cody Simpson.

”Den här fina killen kom och besökte mig på sjukhuset och sjöng den fiiinaste låten som han skrivit bara för mig”, skriver Miley Cyrus på sin Instagram story.

Det var i slutet av augusti som Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, valde att gå ut med sin separation, och meddelade på sina sociala medier att de ska skilja sig.

Medan Liam Hemsworth har legat lågt sedan dess, och söker tröst hos sin familj hemma i Australien, verkar Miley Cyrus ha den bästa tiden i sitt liv. Bara dagar efter skilsmässobeskedet sågs ”Wrecking ball”-artisten hångla loss med Brody Jenners exfru Kaitlynn Carter, 31. De kommande veckorna sågs de två profilerade kvinnorna flitigt tillsammans – tills det att Miley Cyrus valde att göra slut med Carter, för att relationen ”gått för snabbt”.

– Att vara med Kaitlynn har varit ett enkelt sätt för Miley att undvika de jobbiga känslorna och hon vill inte göra det längre, sa en uppgiftslämnare till Hollywood Life.

Bekräftar nu nya kärleken

Men nu har Miley Cyrus träffat kärleken igen, och återigen är det en australier som lockar. Cyrus och sångaren Cody Simpson, 22, har synts tillsammans på varandras sociala medier, vilket fått fans att spekulera i om de är tillsammans eller inte – något som Miley Cyrus nu bekräftar.

Miley Cyrus ligger inne på sjukhus för att bli frisk från sin halsfluss så snabbt som möjligt, och stöttas av sin nya kärlek där.

”Pojkvännen kommer och besöker mig på sjukhuset”, skriver hon först på Instagram story, för att sedan filma Cody Simpson när han spelar gitarr vid hennes säng. 

”Plötsligt så mår jag mycket bättre”, skriver hon till videon.

Cody Simpson verkar riktigt kär i sin nya tjej – han har redan skrivit en låt åt henne.

”Den här fina killen kom och besökte mig på sjukhuset och sjöng den fiiinaste låten som han skrivit bara för mig”, skriver Cyrus.