Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus opereras igen – stöttas av pojkvännen

Miley Cyrus måste vila stämbanden några veckor.Foto: NEWSPIX/ABACA / STELLA PICTURES
Cody Simpson.Foto: JASON MERRITT/RADARPICS/SHUTTERSTOCK / JASON MERRITT/RADARPICS

Efter operationen förra månaden upptäcktes ett annat problem i Miley Cyrus hals och nu har hon genomgått ytterligare en operation, enligt flera källor till People. 

Nu måste hon vara tyst i flera veckor – men stöttas av kärleken Cody Simpson.

I oktober låg ”Mother’s Daughter”-sångaren Miley Cyrus, 26, på sjukhus efter en envis halsfluss. 

Men på sjukhuset upptäckte läkarna att Miley Cyrus hade fel på sina stämband. Någonting hon troligen haft i flera år utan att veta om det, enligt källor till People.  

I förra veckan tvingades hon därför genomgå en stämbandsoperation.

Operationen innebär att sångaren måste vila stämbanden en längre tid, minst fram tills årsskiftet, vilket betyder att arbetet med kommande albumet har skjutits upp. 

Och hon började vilandet redan innan operationen.  I slutet av oktober meddelade Miley Cyrus att hon har sångpaus (”vocal rest”) för att låta stämbanden återhämta sig ordentligt. 

– Hon mår bra och kommer att komma tillbaka bättre än någonsin nästa år, säger en källa till People. 

Under sjukhusbesöket i oktober stöttades Miley Cyrus av pojkvännen Cody Simpson, 22, som la upp bilder på sin kärlek från sjukhussängen, med rosor över sig. I fredags lade han upp en bild på Instagram på paret tillsammans med ordet ”framgång”, troligen en hint efter operationen, skriver People.

Foto: CODY SIMPSON/INSTAGRAM

Hittade varandra i nykterheten

Det var i slutet av augusti som Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, meddelade på sina sociala medier att de skulle skilja sig.

Bara dagar efter skilsmässobeskedet sågs ”Wrecking ball”-artisten kyssa Brody Jenners exfru Kaitlynn Carter, 31 och de kommande veckorna sågs de två profilerade kvinnorna flitigt tillsammans – tills det att Miley Cyrus valde att göra slut med Carter, för att relationen ”gått för snabbt”.

Efter det träffade Cyrus snabbt kärleken igen, den här gången i australiern Cody Simpson, 22. 

Cody Simpson och Miley Cyrus har känt varandra i flera år och kom varandra nära genom deras gemensamma nykterhet. I pratshowen ”The Kyle and Jackie O Show” pratade australiensaren i förra månaden om kärleken till sångaren. 

– Vi håller varandra på en bra plats. Det är vad som är riktigt hälsosamt och jag tror att det här är första gången någonting som jag haft det i ett förhållande. Vi är väldigt mycket på samma sida. 

Liam Hemsworths nya kärlek efter Miley Cyrus