Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus och flickvännen har gjort slut

Miley Cyrus: "Är inte ledsen".
Foto: JACKSON LEE / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Foto: FELIPE RAMALES / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN

Efter en månad tillsammans har Miley Cyrus och Kaitlynn Carter gjort slut.

Enligt E! News ska det ha varit Cyrus som valde att avsluta förhållandet då saker och ting ska ha gått ”för fort fram”.

I augusti meddelade Miley Cyrus, 26, att hon och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, gått skilda vägar efter 10 år tillsammans och sju månader som gifta.

Kort därefter syntes den 26-åriga sångerskan kyssas med influencern Kaitlynn Carter, 30, i Italien. Även hon hade då nyligen separerat från sin make Brody Jenner, känd från realityserien ”The Hills”.

Sångerskan och influencern tycktes efter den romantiska semestern vara oskiljaktiga och syntes ofta ute tillsammans i varandras armar. 

Så sent som för tre veckor sedan ska paret ha tagit sitt förhållande till nästa steg och flyttat ihop, enligt källor till tidningen People.

– De bor tillsammans och de är väldigt lyckliga, sa då en uppgiftslämnare till tidningen.

Men nu tycks kärlekssagan vara över då Miley Cyrus och Kaitlynn Carter har gjort slut, skriver E! News.

”Var inte bekväm med det”

Enligt uppgifter till E! News ska det ha varit Miley som bestämde sig för att det var bäst att paret avbröt förhållandet då hon tyckte att de gick för fort fram.

– Det blev för seriöst och Miley var inte bekväm med det, säger en källa nära Miley till E! News.

Källan menar även att parets förhållande börja som en ”roligt och planlös grej” men att starka känslor sedan börja uppkomma.

– Det gick från 0 till 60 och hon ville dra i bromsen. Det var oväntat att avsluta saker så snabbt, men det behövde göras. Hon har precis avslutat sitt äktenskap och hon kände att hon och Kaitlynn drogs med.

Varken Miley eller Kaitlynn har kommenterat uppgifterna om att de gått skilda vägar ännu. De har heller inte kommenterat det tidigare förhållandet.

Camilla: ”Jag ångrar Paradise hotel”:

I veckans Q&A gästas Ellinor Svensson av Camilla Skalleberg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.