Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus markering mot Liam – efter skilsmässan

Liam Hemsworths nya kärlek efter Miley Cyrus
Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM
Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Fyra månader efter skilsmässan från Liam Hemsworth visar nu Miley Cyrus upp nya tatueringar – som får fansen att undra.

Artisten har tatuerat in ordet ”frihet” på handen, vilket många tolkar som en passning till exmaken efter uppbrottet.

Miley Cyrus, 27, och Liam Hemsworth, 29, gifte sig i en intim ceremoni i december förra året – men äktenskapet höll bara i sju månader innan paret valde att separera.

Medan Liam Hemsworth valde att återvända till sitt hemland Australien efter uppbrottet för att få tröst av sin familj, så har Miley Cyrus synts mer än någonsin i rampljuset.

Efter en intensiv romans med Brody Jenners, 36, exfru Kaitlynn carter, 31, har Miley Cyrus nu hittat kärleken i australiska artisten Cody Simpson, 22, och paret visar upp sin relation på sociala medier.

Frågorna efter tatueringen

Nu har Miley Cyrus valt att utöka sin samling tatueringar på kroppen, med två nya motiv. Dels har hon tatuerat in ett personligt meddelande hon har fått av Yoko Ono på ryggen – men också ett motiv på handen, som får många att undra.

Efter skilsmässan har Miley Cyrus nämligen valt att tatuera in ordet ”freedom” på handryggen – alltså ”frihet” vilket många tolkar som en passning till exmaken efter uppbrottet. Personen bakom verket är den Los Angeles-baserade tatueraren Winterstone, som också är den som har publicerat bilder på tatueringarna på sin Instagramsida.

https://www.instagram.com/p/B5yDtP0JHUS/?utm_source=ig_embed

 ”Liam har gått vidare”

Liam Hemsworth verkar också ha gått vidare efter den uppslitande skilsmässan. ”Hunger games”-skådespelaren har setts dejta den australiska skådespelerskan Maddison Brown, 22.

Uppgiftslämnare till Hollywoodlife menar att Hemsworth är tillbaka till att vara sitt gamla jag, efter en tids nedstämdhet.

– Han är tillbaka till sitt bästa jag, den Liam som alla känner och älskar. Han kan inte gå runt och tänka på vad Miley gör, eftersom de inte längre är i ett förhållande och inte heller vänner. Liam har gått vidare.

Miley Cyrus på sjukhus – stöttas av nya kärleken

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.