Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus kärlek till exet Liam Hemsworth

Ex-paret, som var förlovade, bröt upp i september 2013. Men än verkar kärlek finnas kvar.Foto: Charley Gallay

Miley Cyrus ryktas ha en ny flickvän.

Men nu erkänner stjärnan att hon fortfarande älskar sin ex-pojkvän Liam Hemsworth.

– Jag och Liam står varandra fortfarande så nära och älskar varandra, säger hon enligt Female first.

Det är inte lätt att hänga med i Miley Cyrus kärleksliv. Efter ett intensivt år där hon och Arnold Schwarzeneggers son, Patrick Schwarzenegger, både har blivit tillsammans och brutit upp verkar stjärnan nu ha hittat kärleken igen.

Rykten låter gälla att hon och modellen Stella Maxwell dejtar varandra, något som Miley inte bekräftat.

– Stella är fantastiskt, men så fort jag hänger med någon så tror alla att jag har ett nytt förhållande. Och då känner jag att, nej, du kan inte bara anta att alla som jag äter middag med är en dejt, säger Cyrus till Elle Magazine enligt Female first.

LÄS MER: Här visar Miley Cyrus bröstvårtan

"Vi älskar varandra"

Däremot avslöjar sångerskan att hon har känslor för en helt annan person – nämligen hennes ex-pojkvän Liam Hemsworth. Ex-paret, som var förlovade, bröt upp i september 2013. Men än verkar kärlek finnas kvar.

– När du gör slut står det överallt. Och det är alltid "de har gått vidare", men ofta är faktiskt allt bra, säger hon och fortsätter:

– Jag och Liam står varandra fortfarande väldigt nära och vi älskar varandra. Folk får alltid det att låta som att allt är negativt mellan oss.

LÄS MER: Miley Cyrus onanerar på tidningsomslag

"Därför blev jag ihop med Liam"

Miley Cyrus berättar också för tidningen att hon från början attraherades av Liam Hemsworth för att han var i "hennes egen ålder".

– Jag känner mig mycket äldre än jag är. Jag vill inte att folk ska tro att jag tycker att jag är bättre eller smartare än någon annan som är 22 år gammal, men alla mina vänner är runt 30 år. Jag växte upp med en tv-show där alla andra var vuxna, säger hon enligt Female first och fortsätter:

– Jag tror att det är därför jag kastade mig in i förhållandet med Liam. Det var trevligt att vara med någon som är i ens egen ålder.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.