Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus hårda känga till exet – nya låten avslöjar

Mycket pekar på att Miley Cyrus nya låt ”Slide away” handlar om parets uppbrott.Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Liam Hemsworth och Miley Cyrus träffades första gången för tio år sedan.Foto: ETIENNE LAURENT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Förra veckan kom beskedet att Miley Cyrus och Liam Hemsworth har gått skilda vägar – efter bara sju månader som gifta.

Nu har sångerskan släppt en låt vars text tros handla om uppbrottet med exet, skriver News.com.au.

I låten med titeln ”Slide away” sjunger 26-åriga Miley Cyrus om ett förhållande som tagit slut – och av allt att döma handlar det om hennes eget förhållande men exmaken Liam Hemsworth, 29.

Paret träffades första gången när de spelade in filmen ”The last song”, då Miley bara var 17 år gammal, något hon även sjunger om i den nya låten:

”Move on we're not 17, I'm not who I used to be
You say everything changed? You're right, we're grown now”.

Fans har beskrivit ”Slide away” som den bästa Miley någonsin släppt och flera tycks beröras av den personliga texten.

”Alla tror att Miley är problematisk”

Miley Cyrus och Liam Hemsworth har haft ett stormigt förflutet och gjort slut och blivit tillsammans igen flera gånger sedan de träffades för första gången för tio år sedan.

Paret förlovade sig 2012 men bröt sedan förlovningen året efter. 2016 återförenades paret och tycktes då vara lyckligare än någonsin. I december förra året gifte de sig i en hemlig ceremoni.

Men bara sju månader senare valde paret att separera och spekulationerna om vad som kan har varit orsaken har inte låtit sig vila.

En del menar att separationen bottnar i att Miley Cyrus har blivit den ”gamla Miley” igen, men samtidigt som många tror att Miley är ”den galna” menar en källa till People att sångerskan hade många diskussioner med Liam Hemsworth på grund av hans festande.

– Alla tror alltid att Miley är problematisk och omogen och en festprisse medan han är en lugn surfarkille, men det är faktiskt inte riktigt sant, säger en vän till paret till People och fortsätter:

– Liam festar med sina kompisar och Miley tycker att han skulle ha växt i från det vid det här laget.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.