Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Miley Cyrus flyttar in med nya kärleken

Kärleksparen vi minns – och de vi fortfarande älskar.
Miley Cyrus har hittat kärleken igen – den här gången i influencern Kaitlynn Carter. Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Kaitlynn Carter var tidigare gift med Brody Jenner – bror till Kendall och Kylie Jenner. Foto: Shutterstock
Efter sju månader som gifta separerade Liam Hemsworth och Miley Cyrus, berättade de i augusti. De hade då varit ett par i tio år. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

De separerade från sina män – och verkar hittat kärleken i varandra. 

För bara fyra veckor sedan sågs de kyssas under en romantisk båttur i Italien. 

Nu flyttar det nya kärleksparet Miley Cyrus och influencern Kaitlynn Carter ihop, enligt källor till People. 

I augusti offentliggjorde sångaren Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, att de gått skilda vägar efter 10 år tillsammans, varav sju månader som gifta.  

Ungefär samtidigt meddelade även influencern Kaitlynn Carter, 30, att hon och ”The Hills: New Beginnings”- stjärnan Brody Jenner separerat. 

Redan när nyheterna om uppbrotten spreds var Miley Cyrus och Kaitlynn Carter på väg mot en semesterresa till Italien tillsammans med Mileys syster. Och paparazzibilderna som spreds visade hur Miley och Kaitlynn ständigt höll sig nära varandra och kysstes på stränder och lyxbåtar. 

Sedan dess verkar de vara oskiljaktiga. Det nya kärleksparet, som i helgen sågs med armarna om varandra i LA, ska nu till och med ha flyttat ihop, enligt källor till People. 

– De bor tillsammans och de är väldigt lyckliga, säger uppgiftslämnaren till tidningen. 

https://www.instagram.com/p/B09Z3ShgaK7/

Dementerar otrohet

I och med bilderna från Italienresan florerade rykten om att Miley skulle varit otrogen mot Liam när de var tillsammans, eftersom Kaitlynn Carter och hennes exman var vänner med paret. Men det har sångaren kraftigt dementerat: 

”Jag kan erkänna många saker, men jag vägrar att erkänna att mitt äktenskap tog slut på grund av otrohet. Liam och jag var tillsammans i över ett decennium. Jag har sagt det förut och det är fortfarande sant: jag älskar Liam och kommer alltid att göra det.”, skriver stjärnan på Instagram.

I och med separationen släppte Mileys team en kommentar om saken: 

”'Liam och Miley har kommit överens om att separera. De utvecklas ständigt, förändas som partners och individer och har beslutat att det här är det bästa medan de fokuserar på sig själva och sina karriärer. De är fortfarande hängivna ägare till sina husdjur som de delar medan de kärleksfullt tar denna tid isär. Vänligen respektera deras process och integritet.” 

Kort efter uttalandet ansökte Hemsworth om skilsmässa. 

https://www.instagram.com/p/B1eoBCBHGjO/
SE MER: Miley Cyrus tar tillbaka sin ursäkt. ”Är inte ledsen