Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus drag mot exen – efter älskarinnans erkännande

Liam Hemsworths nya kärlek efter Miley Cyrus
Miley Cyrus har slutat följa båda sina ex Liam Hemsworth och Kaitlynn Carter på sociala medier, efter de senaste månadernas känslostormar.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Liam Hemsworth.Foto: STEVE MATTHEWS / STEVE MATTHEWS/NPG.COM/ALL OVER NATIONAL PHOTO GRO
Kaitlynn Carter.Foto: Youtube.

Miley Cyrus har slutat följa båda sina ex Liam Hemsworth och Kaitlynn Carter på sociala medier, efter de senaste månadernas känslostormar.

Samtidigt berättar Carter om sin romans med ”Wrecking ball”-artisten i en essä i Elle.

”Fram till den resan så hade jag aldrig ens tänkt tanken att jag var kapabel att älska en kvinna som jag älskade henne”, skriver hon om Miley Cyrus.

Miley Cyrus, 26, är kärare än någonsin i sin nya pojkvän, australiska artisten Cody Simpson, 22.

Kanske för att sätta punkt för sitt förflutna och det stormiga halvåret hon har bakom sig, så har Miley Cyrus nu valt att sluta följa exmaken Liam Hemsworth, 29, och exflickvännen Kaitlynn Carter, 31, på sociala medier. 

Exets plötsliga insikt om kärleken till Cyrus

Den sista bilden Cyrus gillade på Hemsworths konto är en bild på dem två från i juni, två månader innan de gick ut med sin separation. Medan Liam Hemsworth har gått samma väg som exfrun och valt att sluta följa henne på Instagram också, så följer Kaitlynn Carter fortfarande Cyrus.

Carter skrev nyligen i en essä i Elle om sin förvåning när hon insåg att hon var kär i sin kompis Miley Cyrus.

”Nu i juli så åkte jag på semester med en kvinnlig vän. Plötsligt insåg jag att jag var kär i henne. Det var så klart inte riktigt så enkelt, men samtidigt var det inte särskilt komplicerat heller”, skriver Kaitlynn Carter om romansen med Miley Cyrus.

”Kapabel att älska en kvinna”

Paret var bara tillsammans i en dryg månad innan Cyrus valde att göra slut, då relationen gått för snabbt, och mer var ett sätt för henne att komma över skilsmässan från Liam Hemsworth. Men Kaitlynn Carter hade fallit hårt för artisten.

”Fram till den resan så hade jag aldrig ens tänkt tanken att jag var kapabel att älska en kvinna som jag älskade henne. Men efter att ha funderat kring min kärlekshistorik, så har jag insett att jag aldrig riktigt haft en typ”, skriver Kaitlynn Carter i Elle.

Miley Cyrus på sjukhus – stöttas av nya kärleken

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.