Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miley Cyrus drag i isolering – tar hjälp av kända paret

”Love is blind”-profilerna Lauren Speed och Cameron Hamilton ger sina bästa tips.
Foto: Instagram.
Miley Cyrus.
Foto: INSTAGRAM / SPLASH NEWS / INSTAGRAM SIPA USA
Miley Cyrus får tips hur man dejtar under karantän.
Foto: DIGITAL / DIGITAL/EROTEME.CO.UK EROTEME

Miley Cyrus vill underhålla mitt under coronakrisen, och sänder en liveshow på sin Instagram.

Världsstjärnan ger bland annat tips om hur man dejtar under en pandemi – och tar hjälp av ”Love is blind”-profilerna Lauren och Cameron, skriver People.

– En bra konversation är den bästa typen av förspel, säger Lauren Speed.

Artisten Miley Cyrus uppmuntrar sina fans till att stanna inomhus och ”självisolera” för att stoppa spridningen av coronaviruset, som blir allt mer utbrett världen över.

För att underhålla fansen under karantänen väljer Cyrus att hålla i en liveshow på Instagram live – där hon bland annat ger dejtingråd under kristider.

Artisten vill ge tips om hur man dejtar utan att sprida coronaviruset vidare, och får hjälp av Netflix-serien ”Love is blind”-profilerna Lauren Speed och Cameron Hamilton, som hon intervjuar över länk.

”Love is blind”-parets råd till kärleksparen

Paret, som blev ihop utan att se varandra i den populära realityserien, ger sina egna tips om hur man håller kärleken vid liv utan att ses.

– För någon som precis har börjat ett nytt förhållande eller håller på att lära känna någon under social distans, vad har ni för råd till dem, undrar Miley Cyrus.

Lauren Speed tror på att kunna vara intima utan att se varandra eller träffas fysiskt.

– Folk kan fortfarande plocka upp telefonen och ringa varandra. Jag tycker att en bra konversation är den bästa typen av förspel. Det är riktigt bra att man har möjligheten att bara ringa någon och prata med dem, de behöver inte vara där fysiskt för att man ska kunna vara intima, säger Lauren Speed.

Miley Cyrus på sjukhus – stöttas av nya kärleken:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.