Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Miley Cyrus äktenskapsavslöjande med Liam Hemsworth: ”En katastrof”

Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM

Liam Hemsworth och Miley Cyrus kom inte alltid överens i sitt äktenskap. 

Tillslut gick de skilda vägar. 

Nu berättar Cyrus från scenen att relationen kanske var värre än så. 

”En jävla katastrof”, säger hon enligt Daily Mail. 

Miley Cyrus, 29, och Liam Hemsworth, 32, gifte sig under ett hemligt bröllop den 23 december 2018 med sin närmaste familj och vänner hemma i Franklin, Tennessee. Men efter sju månaders äktenskap gick artisten och skådespelaren skilda vägar.

Anledningen till skilsmässan rapporterades då vara att de behövde fokusera på sig själva och sina karriärer – var för sig. 

Paret träffades redan 2009 under en tv-inspelning och har sen dess dejtat i omgångar. Efter en kortare förlovning under 2012 återförenades Miley och Liam 2015. Men 2019 gick de alltså isär igen. 

Otrohetsanklagelser

Efteråt anklagades Miley Cyrus för att ha varit otrogen mot Liam Hemsworth – något hon själv senare slog tillbaka mot. 

”Sanningen är att jag var helt dedikerad när jag och Liam återförenades. Det finns inga hemligheter där”, skev stjärnan på Twitter.

”Jag kan erkänna många saker, men jag vägrar att erkänna att mitt äktenskap tog slut på grund av otrohet. Liam och jag var tillsammans i över ett decennium. Jag har sagt det förut och det är fortfarande sant: jag älskar Liam och kommer alltid att göra det.”

Men nu berättar Miley Cyrus att äktenskapet inte var guld och gröna skogar. Det var under festivalen Lollapalooza Brazil som hon hjälpte ett par att förlova sig uppe på scen som hon sa de hårda orden, enligt Daily Mail. 

”Jag hoppas att erat äktenskap blir bättre än mitt, mitt var en jävla katastrof”, sa hon inför publiken. 

Cyrus har tidigare berättat att hon och Liam Hemsworth bråkade mycket när de var gifta. 

Oväntade inredningen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.