Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mikael Rickfors gifter sig - med hemliga kärleken

Mikael Rickfors och Louise Raeder när Abba-museet firade fem år. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Mikael Rickfors tävlade i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2009. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Mikael Rickfors planerar att gifta sig med skådespelerskan Louise Raeder.

De har varit ett par i flera år men har lyckats hålla relationen hemlig.

– Vi är väldigt kära och lyckliga, säger han enligt Aftonbladet

Mikael Rickfors, 69, var en av gästerna på Abba-museets femårs-firande. Han kom dit tillsammans med skådespelerskan och sångerskan Louise Raeder, 56. Rickfors berättade då att de hade varit ett par i flera år men inte skyltat med relationen. 

– Vi är väldigt kära och lyckliga, säger Rickfors enligt tidningen.

Paret träffades genom den gemensamma vännen och musikern Johan Stengård. Han tyckte att de skulle passa bra ihop som kolleger. Men det tog inte lång tid innan Rickfors och Raeder blev mer än så. I dag jobbar och lever de tillsammans men de har inte blivit sambos ännu. I dagsläget planerar paret att flytta ihop och har kollat på olika bostäder tillsammans. 

Förra sommaren friade Mikael Rickfors till Louise Raeder. Frieriet skedde när de var på sommarturné tillsammans. Men det skedde först efter att Rickfors hade bett Raeders barn om deras mammas hand. 

– Hon sa ja och det blev lite tårar här och där. Vi befann oss i Malmö just då och köpte sedan ringar hos en smed, säger Rickfors.

 

LÄS MER: Mikael Rickfors om sin dödliga sjukdom 

 

Kan bli ett bröllop utomlands

När bröllopet äger rum är inte klart. Det finns tankar om att gifta sig utomlands för paret som har vänner i både Frankrike och Spanien. 

– Louise kommer att bli den vackraste bruden någonsin. Tio av tio! säger Mikael Rickfors. 

Mikael Rickfors var tidigare gift med Eva-Lotta Wahlström åren 2006-2013. Paret fick en son 2007 och Rickfors har sedan tidigare tre barn som alla är vuxna i dag. Den svenska rockmusikern har haft stora framgångar som både soloartist på 80-talet och med gruppen "Grymlings" på 90-talet. En av hans mest kända verk är låten "Vingar" som släpptes 1988.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!