Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mikael Persbrandt har hittat sitt drömhus

Mikael Persbrandt har enligt uppgifter påbörjat förhandlingar om att köpa sin drömlya.
Foto: Mikael Sjöberg
Persbrandt har själv lagt ut en kryptisk bild på en fastighet som många av hans följare frågar om.
Foto: Sven Lindwall
Persbrandt är sedan tio år tillbaka tillsammans med programledaren och journalisten Sanna Lundell.
Foto: Stefan Söderström

Skådespelaren Mikael Persbrandt, 52, har hittat sitt drömhus.

Enligt uppgifter till Expressen ligger skådisen i förhandlingar om att köpa en herrgård strax utanför Stockholm – för 14,4 miljoner kronor.

Persbrandt har även lagt ut en bild på ett hus på Instagram, där han skriver "Yes, yes and yes!"

Den stora byggnaden beskrivs som en "Herrgårdsfastighet" och ligger i Stockholmsområdet.

Huset är målat i vitt med orange tegelplattor som tak och flera fönster längs alla väggarna. Förutom en rejäl trädgård och mark för omkring 40 hektar ligger själva herrgården på hela 500 kvadratmeter.

Det är alltså denna pärla som Mikael Persbrandt har fallit för.

Enligt uppgifter till Expressen ligger skådespelaren i förhandlingar med ägaren till herrgården om att få köpa den.

Utropspriset är 14, 4 miljoner kronor.

Mikael Persbrandts drömhus

På bilder från fastigheten syns det även hur en rejäl grusuppfart går fram till herrgården och runt den en stor trädgård som omringas av en liten häck.

Huset består av elva rum, varav fyra är vardagsrum och sju är sovrum. Till det tillkommer ett rejält kök, flera badrum och en bastu. Det finns även ett poolområde utanför huset med bubbelpool och terrass.LÄS MER: Därför är Sanna Lundell och Mikael Persbrandt särbo
https://www.instagram.com/p/BDl7ojVgkBd/


I anslutning till bygganden finns ett stall och i skogen runtomkring ingår jaktmarker där ägaren av herrgården får jaga älg, rådjur, vildsvin, räv och fågel.

Mikael Persbrandt har också själv lagt ut en bild på Instagram där ett hus syns i bakgrunden. Under bilden har skådespelaren skrivit "Yes, yes, and yes!", det är dock oklart om det är huset på bilden.

Under Instagraminlägget har det rasslat in frågor till Mikael Persbrandt angående huset på bilden.LÄS MER: Sanna Lundells miljonkrav på Mikael PersbrandtPersbrandt är sedan över tio år tillbaka tillsammans med programledaren och journalisten Sanna Lundell, 37.

De har två barn tillsammans men har valt att inte bo ihop. Mikael Persbrandt bor just nu i en stor villa ute på Älgö i Stockholms skärgård, medan Sanna Lundell bor i en lägenhet i de centrala delarna av Stockholm.

Expressen har varit i kontakt med Sanna Lundell som inte vill uttala sig om den eventuella husaffären.

– Det är ingenting vi kan svara på överhuvudtaget, säger hon.

Den nuvarande ägaren av herrgården har avböjt att kommentera för Expressen.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.