Mick Jaggers unga son – redan en kopia av pappan

Mick Jagger har fått ett åttonde barn.
Foto: MARKUS SCHREIBER / AP TT NYHETSBYRÅN
Stjärnans son påminner mycket om honom själv.
Foto: STARSTOCK/PHOTOSHOT / STELLA PICTURES / STARSTOCK/PHOTOSHOT

Mick Jaggers ettåriga son Deveraux är en kopia av Rolling Stone-stjärnan - precis som hans andra sju barn.

Sonen har sin fars frisyr och de delar samma signaturpose, skriver Mirror

Deveraux. 

– Jag tror han kommer bli en naturbegåvning, säger Deveraux mamma Melanie Hamrick till W Magazine

Mick Jagger, 74, blev pappa för åttonde gången i december 2016. Rolling Stone-stjärnan fick då sonen Deveraux tillsammans med sin före detta flickvän Melanie Hamrick, 31. Paret separerade förra året och sedan dess har det rapporterats om att Jagger hittat kärleken i 52 år yngre filmproducenten Noor Alfallah. 

Melanie Hamrick har tagit med sig sonen Deveraux på Mick Jaggers spelningar och för W Magazine har hon berättat att Deveraux älskar musik. 

– Han har varit på sin pappas konserter med hörlurar på och han älskar musik. Jag tror han kommer bli en naturbegåvning, säger Melanie Hamrick till W Magazine. 

På Instagram har Hamrick lagt upp en bild från när hon och Deveraux stått bakom scenen under en av rockstjärnans konserter. 

https://www.instagram.com/p/BjiFgzcFhJz/?hl=sv&taken-by=melhamrick

LÄS MER: Mick Jagger tillsammans med 52 år yngre kvinna 


Mick Jagger är åttabarnspappa 

Mick Jagger fick sitt åttonde barn Deveraux vid 73 års ålder. Hans äldsta dotter, Karis, född 1969, har han tillsammans med Marsha Hunt. Jagger har även dottern Jade tillsammans med sin första fru Bianca Jagger. Med sin exfru Jerry Hall har Mick Jagger barnen Georgia, Elizabeth, Gabriel och James. 

Melanie Hamrick är balettdansös och var tillbaka i dansstudion bara fyra månader efter hon fött Deveraux. 

– Jag gick från att ha träffat Deveraux när jag ville, till att undra om jag ens skulle få ge honom en godnattpuss på hela veckan. Jag fick hitta en balans där jag fick hoppa uppvärmningen för att kunna få en timme med min son och sen gå och göra min egen uppvärmning. Jag fick kämpa med det. Men det blev bättre när vi flyttade närmre för då kunde jag gå hem på rasten, säger Melanie Hamrick till W Magazine. 

https://www.instagram.com/p/BiuRHuTlhEw/?hl=sv&taken-by=melhamrick

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.