Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mick Jaggers lediga dag – åt lunch på Skeppsholmen

Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild

Mick Jagger och hans Rolling Stones är på plats i Stockholm inför sin konsert på Friends arena under torsdagen.

På onsdagen njuter Mick Jagger av en ledig dag i Stockholm, och har ätit lunch på en restaurang på Skeppsholmen.

Efter restaurangbesöket blev Mick Jagger upphämtad, och kördes tillbaka till Grand Hôtel.

Rolling Stones landade i Sverige på tisdagen och har några lediga dagar i den svenska huvudstaden innan de spelar sin utsålda konsert på Friends arena på torsdagen.

Onsdagen i Stockholm spenderade Mick Jagger i Stockholms innerstad, och åt på restaurang på Skeppsholmen. Jagger smögs ut från Grand Hôtel, där han och resten av bandet bor under sin Stockholmsvistelse för att åka till restaurangen.

Efter att ha ätit lunch blev Mick Jagger upphämtad vid restaurangen på Skeppsholmen och kördes tillbaka till det lyxiga hotellet.

 

LÄS OCKSÅ: Rolling Stones har landat i Sverige

 

Rolling Stones landade i Sverige på tisdagen

 

LÄS MER: Johannes Brost har telefonkontakt med Rolling stones 

 

Det var 18.30 på tisdagskvällen som Rolling Stones landade med privatplan i Sverige, och kördes till Grand Hôtel i Stockholm. Vid hotellet väntade förväntansfulla fans, men även om bandet - med Keith Richards i spetsen - var på gott humör så skrev de inga autografer. Bandet anlände till hotellet i fyra bilar av märkena BMW och Mercedes. 

Så sent som på måndagen spelade Rolling Stones i Düsseldorf och bandet flög därifrån med sitt privatplan, som har Rolling Stones-loggan på sidan av planet.

Efter torsdagens spelning på Friends arena kommer Rolling Stones åka vidare till Nederländerna för att spela Arnhem på söndag.

Samtidigt planeras det en fest på Café Opera efter spelningen i morgon.

Senast Rolling Stones spelade i Sverige, på Tele 2 arena, belönandes de med fyra getingar av fem möjliga av Expressens recensent. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!