Foto: LäsarbildFoto: Läsarbild
 Foto: Läsarbild
Foto: LäsarbildFoto: Läsarbild
 Foto: Läsarbild

Mick Jaggers lediga dag – åt lunch på Skeppsholmen

Publicerad

Mick Jagger och hans Rolling Stones är på plats i Stockholm inför sin konsert på Friends arena under torsdagen.

På onsdagen njuter Mick Jagger av en ledig dag i Stockholm, och har ätit lunch på en restaurang på Skeppsholmen.

Efter restaurangbesöket blev Mick Jagger upphämtad, och kördes tillbaka till Grand Hôtel.

Rolling Stones landade i Sverige på tisdagen och har några lediga dagar i den svenska huvudstaden innan de spelar sin utsålda konsert på Friends arena på torsdagen.

Onsdagen i Stockholm spenderade Mick Jagger i Stockholms innerstad, och åt på restaurang på Skeppsholmen. Jagger smögs ut från Grand Hôtel, där han och resten av bandet bor under sin Stockholmsvistelse för att åka till restaurangen.

Efter att ha ätit lunch blev Mick Jagger upphämtad vid restaurangen på Skeppsholmen och kördes tillbaka till det lyxiga hotellet.

 

LÄS OCKSÅ: Rolling Stones har landat i Sverige

 

Rolling Stones landade i Sverige på tisdagen

 

LÄS MER: Johannes Brost har telefonkontakt med Rolling stones 

 

Det var 18.30 på tisdagskvällen som Rolling Stones landade med privatplan i Sverige, och kördes till Grand Hôtel i Stockholm. Vid hotellet väntade förväntansfulla fans, men även om bandet - med Keith Richards i spetsen - var på gott humör så skrev de inga autografer. Bandet anlände till hotellet i fyra bilar av märkena BMW och Mercedes. 

Så sent som på måndagen spelade Rolling Stones i Düsseldorf och bandet flög därifrån med sitt privatplan, som har Rolling Stones-loggan på sidan av planet.

Efter torsdagens spelning på Friends arena kommer Rolling Stones åka vidare till Nederländerna för att spela Arnhem på söndag.

Samtidigt planeras det en fest på Café Opera efter spelningen i morgon.

Senast Rolling Stones spelade i Sverige, på Tele 2 arena, belönandes de med fyra getingar av fem möjliga av Expressens recensent. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag