Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Michel Tornéus tävlar i ”Let's dance” 2021

Carola tävlar i ”Let's dance” 2021

Friidrottaren Michel Tornéus tävlar i ”Let's dance” 2021, något som presenterades i ”Efter fem” på tisdagen.

– Jag ser verkligen fram emot det här, säger Michel Tornéus.

I ”Efter fem” på tisdagen presenterades ytterligare en deltagare i årets säsong av ”Let's dance”.

Efter ledtrådar som ”halvnorrlänning från Botkyrka” och ”nästan nio meter” stod det klart att det var friidrottaren Michel Tornéus som deltar i danstävlingen. Han har det svenska rekordet i längdhopp och har även tävlat i tresteg. Så han är van att tävla och stå på prispallen, men nu ställs Michel Tornéus inför en helt ny utmaning.

– Det känns overkligt. Men det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det här.

Tränar för fullt

Nu ställs Michel Tornéus mot bland andra Martin Melin, Carola Häggkvist och Hanna Hedlund och att äntligen få berätta om sin medverkan menar han är skönt.

– Det är skönt för familj och vänner runtomkring att de vet om, vissa dagar har det varit att man sagt att man inte kan göra något men inte riktigt kunnat säga varför men nu fattar ju alla vad man ska göra.

Träningarna inför programmet har pågått i drygt en och en halv vecka och en av danserna Michel Tornéus hunnit testa menar han var lite extra rolig.

– Häromdagen testade vi jive, den tyckte jag var ganska rolig. Den är ganska snabb men den var riktigt, riktigt rolig. Alla har sin charm men alla är skitsvåra.

”Let's dance” har premiär den 20 mars i TV4.

TV4:s drag efter SVT-succén – ”Let's dance” byter dag

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.