Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Michael Jacksons städerska döds- hotad – efter hemliga informationen

Adrian McManus arbetade som städerska hos Michael Jackson under fyra år. Foto: JDMC / SPLASHNEWS.COM / JDMC / SPLASHNEWS.COM/IBL SPLASH NEWS
Adrian McManus vittnar om dödshot, underkläder i jacuzzin, vaselin och hemliga filmer. Foto: JDMC / SPLASHNEWS.COM / JDMC / SPLASHNEWS.COM/IBL SPLASH NEWS
Artisten Michael Jackson anklagas för att ha utsatt barn för sexuella övergrepp. Foto: DOUG PIZAC / AP TT NYHETSBYRÅN
Michael Jackson. Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES
Michael Jackson. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS

Michael Jacksons städerska Adrian McManus berättar nu för första gången om världsstjärnans hemliga liv på sin ranch Neverland.

Kvinnan, som jobbade nära stjärnan under många år, vittnar om Jacksons opassande beteende med barn – och hur hon hotades till livet för att hålla tyst.

– Michaels säkerhetsvakter sa till mig att de kunde anställa en lönnmördare som skulle ta livet av mig, säger städerskan Adrian McManus, enligt Daily Mail.

En städerska som jobbat för poplegenden, Michael Jackson, vittnar om dödshot och sjuka beteenden, rapporterar Daily Mail.

Adrian McManus arbetade som städerska hos artisten under fyra år och avslöjar i en intervju med Daily Mail att hon fick bevittna ett ”sjukt beteende” under sin tid i stjärnans hem, men att hon fick höra av Michael Jacksons team att de skulle döda henne om hon avslöjade vad hon såg, skriver Daily Mail.

Nu väljer Adrian McManus att öppna upp om minnena. 

Underkläder i jacuzzin

Bland annat berättar hon att Jackson, som tidigare blivit anklagad för att ha haft sexuella relationer med minderåriga barn, ska ha tagit med sig ett flertal unga pojkar upp till sitt sovrum och att hon ofta fått fiska upp artistens och pojkarnas underkläder ur jacuzzin efter besöken, skriver Daily Mail.

– Det fanns mycket vaselin runtomkring på Neverland, mycket i Michaels sovrum. Jag ifrågasatte aldrig, för han var min chef och man bara gör det man är anställd för att göra. Men jag undrade, säger Adrian McManus, enligt Daily Mail.

Hon fortsätter med att berätta att hon brukade hitta vaselin och tamponger i sovrummet och runtom i huset. Både i lådor, på byråer och till och med på vinden och i golfbilen.

– Många gånger när han hade speciella gäster där, små pojkar, så tog de bad med honom i hans bubbelpool. Han hade en bubbelpool i sovrummet, säger hon och fortsätter:

– Han brukade hålla handen och pussa på alla små pojkar. Och de brukade slåss om Michaels kärlek. Det var en konstig miljö att iaktta. 

Hemliga filmer

Adrian McManus berättar att Jackson inte bara hade böcker om onani i sovrummet - artisten bad henne också laminera böcker med bilder på nakna bebisar att ha som dekoration i sovrummet. Världsstjärnan ska också haft en stor samling videokassetter, som McManus tror var Jacksons sexvideos med unga pojkar.

– Jag tror att det var Michael och pojkar som han gjorde opassande saker med som behövde gömmas, annars skulle han hamna i fängelse. Jag tror att det var sexvideos.

Hon erkänner dock att hon aldrig har sett någon av videofilmerna men menar att Michael Jacksons beteende kring dessa filmer avslöjar att det var något som inte stod rätt till.

Michael Jackson avled av en överdos av läkemedel år 2009 och lämnade efter sig ett mysterium. Det har länge spekulerats om vad som skedde i Jacksons hem, som kallades Neverland, och hur hans relation med de många barnen han bjöd in egentligen såg ut. 

 

 

Anklagelser

Med den nya dokumentären ”Leaving Neverland”, där flera personer kliver fram och pekar ut Michael Jackson för sexuella övergrepp, så har de gamla anklagelserna mot stjärnan väckts till liv igen.

Städerskan Adrian McManus lever i dag med ångest och panikattacker över vad hon bevittnat under tiden på Neverland, och säger att hon inte är förvånad över vad som tas upp i ”Leaving Neverland”.

– Jag är inte chockad. Jag vet redan vad han är. Jag lever med det. Jag vet sanningen, säger McManus.

Adrian McManus menar att Jackson kom undan med sitt beteende för att hans anställda var rädda för honom, och hon berättar att hon hotades av artistens säkerhetsvakter att hålla tyst. Även Jackson själv ska ha varit hotfull mot personal som ifrågasatte hans beteende.

– Jag tänkte på mitt liv och min familjs liv - något skulle kunna hända mig. Michaels säkerhetsvakter sa till mig att de kunde anställa en lönnmördare som skulle ta livet av mig, att de kunde anställa någon att skära halsen av mig och att ingen skulle hitta min kropp.