Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan väntar barn med svenskan – slår tillbaka mot otrohetsryktena

Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Hollywoodstjärnan Michael Sheen och svenska skådespelaren Anna Lundberg väntar sitt första gemensamma barn.

Nu tvingas dock stjärnan gå ut och dementera rykten om att han var tillsammans med en annan kvinna under tiden som han började dejta svenskan.

”Jag var singel när jag träffade Anna”, skriver han på Twitter.

Den kända skådespelaren Michael Sheen, 50, väntar barn med svenska Anna Lundberg, 25. Paret gick ut med den glädjande nyheten på sociala medier.

”Jag är väldigt glad över att meddela alla att jag och min partner Anna väntar en egen liten ängel. (Bara för att förtydliga – vi ska få barn!)”, skrev Michael Sheen på Twitter.

Nu tvingas dock stjärnan gå ut och dementera rykten om att han var tillsammans med en annan kvinna under tiden som han började dejta svenskan.

”Till människorna jag älskar, som har viktigare saker att fokusera på just nu. Jag var singel från början av sommaren när jag träffade min partner Anna, som nu väntar vårt barn. Bara så ni vet” skriver han på Twitter.

Dejtat andra kända skådisar

Michael Sheen har bland annat medverkat i filmer som ”The Queen” och ”Twilight”-trilogin. Han är också en känd karaktärsskådespelare som har gjort många klassiska roller på brittiska scener.

Sheen har tidigare haft förhållanden med skådespelarna Sarah Silverman, 48, och Kate Beckinsale, 45. Och med den sistnämnda så har han även en 20-årig dotter.

De senaste åren har han dejtat skådespelaren Aisling Bea, 35, skriver Daily Mail.

”Som i en sagobubbla”

Anna Lundberg, från Helsingborg, verkar också som skådespelare – och hon har tidigare studerat på den ansedda scenskolan ”American Academy of Dramatic Arts” i New York.

För några år sedan berättade Anne Lundberg för Helsingborgs Dagblad om att hon antagits till den kända scenskolan i New York.

– Det är som att befinna sig i en sagobubbla. Vem hade kunnat tro det? Ena dagen står man och säljer cheeseburgare på Knutpunkten och nästa dag får man veta att man ska flytta till New York för att studera på en av de största dramaskolorna i världen, berättade Anna Lundberg för Helsingborgs Dagblad.