Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Michael Jacksons pik mot Paris – för hennes sexualitet

Paris Jackson är öppet bisexuell, och har levt med både kvinnor och män.
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
Michael Jackson förstod tidigt att dottern inte var heterosexuell.
Foto: CARLO ALLEGRI / AP TT NYHETSBYRÅN

Michael Jackson förstod att dottern Paris Jackson var attraherad av tjejer innan hon knappt själv gjorde det.

I sin show ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn” på Facebook Watch berättar dottern att världsstjärnan brukade pika henne om hon tittade för intensivt på tjejer.

– Han kunde reta mig på samma sätt som han brukade reta mina bröder, typ: ”Jaså, har du skaffat dig en flickvän” om jag tittade för intensivt på en kvinna på ett tidningsomslag, säger Paris Jackson.

Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 22, är öppet bisexuell, och har varit i relationer med både män och kvinnor. Även om hon nu är i ett fast förhållande med pojkvännen Gabriel Glenn, så är hon själv förvånad över att det blev så.

– Jag trodde aldrig att jag skulle kila stadigt med en kille. Jag var säker på att det skulle sluta med att jag gifte mig med en tjej, jag har dejtat fler kvinnor än män. Allmänheten känner bara till tre längre relationer som jag har varit i och de har varit med män. Allmänheten känner inte till de flesta av mina relationer, berättar hon i ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn”, parets serie på Facebook Watch.

Michael Jacksons pik till dottern

Paris Jackson menar att hennes pappa förstod att hon var attraherad av tjejer tidigt, och brukade pika henne på samma sätt som han kunde pika hennes äldre bror.

– Jag tror att han kände av energin och han kunde reta mig på samma sätt som han brukade reta mina bröder, typ: ”Jaså, har du skaffat dig en flickvän” om jag tittade för intensivt på en kvinna på ett tidningsomslag, berättar hon.

Men även om ”Thriller”-sångaren inte verkade ha något problem med dotterns sexualitet, så kände Paris Jackson inte att hon kunde vara öppet bisexuell inför familjen – mycket för att hennes farmor Katherine Jackson är med i Jehovas vittnen.

– Homosexualitet är generellt väldigt tabubelagt i den afroamerikanska gemenskapen. Sen den religiösa aspekten ovanpå det, så jag kände att det var något jag behövde hålla tillbaka ett tag.


Skådespelaren hävdar att han är Paris Jacksons riktiga pappa:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.