Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jacksons ex efter filmen: ”Svårt att inte tro på dem”

Två män träder fram i ny film.
Michael Jacksons exflickvän Tatum O'Neal tror på anklagelserna. Foto: EVAN AGOSTINI / AP AGOEV
I dokumentären ”Leaving Neverland” kliver flera män fram och berättar om övergrepp som Michael Jackson ska ha utsatt dem för. Foto: CARLO ALLEGRI / AP TT NYHETSBYRÅN
Michael Jackson har anklagats för att ha sexuellt utnytthat barn. Foto: MARK J. TERRILL / AP TT NYHETSBYRÅN
Tatum O'Neal berättar att anklagelserna inte stör henne eftersom det finns fler mörka hemligheter i Hollywood. Foto: BILLY FARRELL / AP MOMA PATRICK MCMULLAN

I dokumentären ”Leaving Neverland” träder två män fram och anklagar Michael Jackson för sexövergrepp som ska ha begåtts när de var små.
Nu talar Michael Jacksons exflickvän Tatum O'Neal ut och berättar att hon tror på anklagelserna.

– Det är svårt att inte tro på pojkarna, säger hon i tv-programmet Good Morning Britain.

I den uppmärksammade dokumentären ”Leaving Neverland”, kliver flera män fram och berättar om övergrepp som världsstjärnan Michael Jackson ska ha utsatt dem för under deras uppväxt. Nu berättar Michael Jacksons exflickvän Tatum O'Neal, 55, att hon tror på anklagelserna. 

– Det är svårt att inte tro på pojkarna, säger hon i Good Morning Britain

”Så mycket hemska saker i Hollywood”

Skådespelerskan Tatum O'Neal berättar också att anklagelserna inte stör henne eftersom att hon är övertygad om att det finns flera mörka hemligheter i Hollywood.

– Det äcklar mig inte, det finns så mycket hemska saker i Hollywood som nu långsamt börjar komma upp till ytan, säger Tatum O'Neal.

Tatum O'Neal blev vän med Michael Jackson när hon var 12 år gammal och han 17 år. I hennes självbiografi ”A Paper Life”, skriven 2004, påstår skådespelerskan att Jackson försökte ta deras relation till nästa nivå i ett tidigt skeende. Något som hon själv inte var redo för vid den tidpunkten.

 Hemliga exet försvara Jackson

Tidigare har Michael Jacksons ”hemliga” påstådda exflickvän, Shana Mangatal, uttalat sig om anklagelserna. I en intervju med The Sun försvarade Shana Mangatal ”King of pop”.

– Jag tycker det är hemskt. De här två personerna som i dokumentärerna anklagar honom för de här sakerna var två av hans närmaste vänner, som han verkligen brydde sig om, säger hon och fortsätter: 

– De var kärleksfulla gentemot honom och han var kärleksfull gentemot dem, men på ett helt oskyldigt sätt. Han skulle aldrig kunna tro att de av alla människor skulle vända sig emot honom, han gav dem verkligen allt. 

”Var i maskopi för att förinta honom”

Hon menade även att anklagelserna om sexuella övergrepp mot honom, som först riktades av Jordy Chandler 1993, kostade honom livet.

– Han klarade inte det, och han kunde inte förstå det. Till den grad att han trodde att människor var i maskopi för att förinta honom, säger hon i intervjun. 

Tre nyheter att hålla koll på i dag.