Prince Michael Jackson I på premiären av "Gringo". Foto: JOSEPH MARTINEZ / LFI/AVALON.RED B4413Prince Michael Jackson I på premiären av "Gringo". Foto: JOSEPH MARTINEZ / LFI/AVALON.RED B4413
Prince Michael Jackson I på premiären av "Gringo". Foto: JOSEPH MARTINEZ / LFI/AVALON.RED B4413
På plats fanns även systern Paris Jackson. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅNPå plats fanns även systern Paris Jackson. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
På plats fanns även systern Paris Jackson. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Michael Jacksons yngsta barn Prince Michael Jackson II, även kallad Blanket. Foto: PREMIERE/CPR/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURESMichael Jacksons yngsta barn Prince Michael Jackson II, även kallad Blanket. Foto: PREMIERE/CPR/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Michael Jacksons yngsta barn Prince Michael Jackson II, även kallad Blanket. Foto: PREMIERE/CPR/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Paris Jackson har de senaste åren synts en hel del i offentligheten. Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURESParis Jackson har de senaste åren synts en hel del i offentligheten. Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Paris Jackson har de senaste åren synts en hel del i offentligheten. Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Michael Jacksons barn återförenade efter alla år

Publicerad

Michael Jacksons barn Paris Jackson, och den mer ljusskygge brodern Prince Jackson har visat upp sig tillsammans för första gången på länge.

nya bilder från biopremiären av filmen "Gringo" i Los Angeles syns syskonen tillsammans.

Bland Michael Jacksons tre barn har dottern Paris Jackson, 19, varit den som synts mest frekvent i rampljuset de senaste åren.

Yngste sonen Prince Michael Jackson II, även kallad Blanket och äldste sonen Prince Michael Jackson I har inte synts i offentligheten i samma utsträckning.

Men på biopremiären av den mörka komedin "Gringo" poserade både Paris och Jacksons äldsta son Prince Jackson, 21, framför fotograferna.

Prince kom till premiären iklädd en svart bomberjacka, en svart t-shirt och ett par mörka jeans, medan systern Paris också valde svart - i form av en klänning.

Prince Jackson till skillnad från systern försökt att levt ett mer anonymt liv, men har det senaste året ändå dragit till sig rubriker.

 

LÄS MER: Michael Jacksons son Prince hedrar pappa 

Michael Jackson gick bort 2009.Foto: MICHAEL A. MARIANT / AP

Skadade sig i mc-olycka

Så sent som i november förra året skadade sig sonen i motorcykelolycka och fick då föras akut till sjukhus.

I samband med olyckan lade Jackson upp en bild på ben inifrån ambulansen. Han klarade sig dock med lindriga skador och fick enbart ett köttsår på knät.

Flera tidningar, däribland Radar Online har tidigare också rapporterat om att Michael Jackson äldste son även misstänks lida av samma hudsjukdom som sin bortgångne pappa.

Sjukdomen, vars namn är vitiglo är ärftlig, vilket gör att många ser det som ett bevis på att popstjärnan är Princes biologiska pappa – något som tidigare har ifrågasatts. 

Sonen ska enligt Radar Online ha tillbringat två veckor på en exklusiv hudklinik i Schweiz för att få behandling mot sin sjukdom.

Michael Jacksons exfru Debbie Rowe, 59, är mamma till Prince Michael och hans syster Paris, medan Prince Michael II, även känd som Blanket, föddes av en okänd surrogatmamma.

 

LÄS MER: Michael Jacksons son drabbad av pappans hudsjukdom 

Paris Jackson, 19.Foto: JOSEPH MARTINEZ / LFI/AVALON.RED B4413

Paris Jackson säker på sin pappas faderskap

Paris Jackson har tidigare sagt i en intervju att hon inte tvivlar en sekund på att Michael Jackson är hennes biologiska pappa.

– Jag ser mig själv som svart. Min pappa brukade se mig i ögonen och peka på mig och säga "du är svart, var stolt över dina rötter". Jag brukade tänka "okej han är min pappa, varför skulle han ljuga för mig?". Så jag tror bara på det han sa till mig. För såvitt jag vet har han aldrig ljugit, sa hon till Rolling Stone.

Michael Jackson gick hastigt bort i juni 2009 efter att fått en överdos av sömnmedel. Han blev 50 år gammal. 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag