Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Michael Jacksons barn återförenade efter alla år

Prince Michael Jackson I på premiären av "Gringo". Foto: JOSEPH MARTINEZ / LFI/AVALON.RED B4413
På plats fanns även systern Paris Jackson. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Michael Jacksons yngsta barn Prince Michael Jackson II, även kallad Blanket. Foto: PREMIERE/CPR/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Paris Jackson har de senaste åren synts en hel del i offentligheten. Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Michael Jacksons barn Paris Jackson, och den mer ljusskygge brodern Prince Jackson har visat upp sig tillsammans för första gången på länge.

nya bilder från biopremiären av filmen "Gringo" i Los Angeles syns syskonen tillsammans.

Bland Michael Jacksons tre barn har dottern Paris Jackson, 19, varit den som synts mest frekvent i rampljuset de senaste åren.

Yngste sonen Prince Michael Jackson II, även kallad Blanket och äldste sonen Prince Michael Jackson I har inte synts i offentligheten i samma utsträckning.

Men på biopremiären av den mörka komedin "Gringo" poserade både Paris och Jacksons äldsta son Prince Jackson, 21, framför fotograferna.

Prince kom till premiären iklädd en svart bomberjacka, en svart t-shirt och ett par mörka jeans, medan systern Paris också valde svart - i form av en klänning.

Prince Jackson till skillnad från systern försökt att levt ett mer anonymt liv, men har det senaste året ändå dragit till sig rubriker.

 

LÄS MER: Michael Jacksons son Prince hedrar pappa 

Michael Jackson gick bort 2009. Foto: MICHAEL A. MARIANT / AP

Skadade sig i mc-olycka

Så sent som i november förra året skadade sig sonen i motorcykelolycka och fick då föras akut till sjukhus.

I samband med olyckan lade Jackson upp en bild på ben inifrån ambulansen. Han klarade sig dock med lindriga skador och fick enbart ett köttsår på knät.

Flera tidningar, däribland Radar Online har tidigare också rapporterat om att Michael Jackson äldste son även misstänks lida av samma hudsjukdom som sin bortgångne pappa.

Sjukdomen, vars namn är vitiglo är ärftlig, vilket gör att många ser det som ett bevis på att popstjärnan är Princes biologiska pappa – något som tidigare har ifrågasatts. 

Sonen ska enligt Radar Online ha tillbringat två veckor på en exklusiv hudklinik i Schweiz för att få behandling mot sin sjukdom.

Michael Jacksons exfru Debbie Rowe, 59, är mamma till Prince Michael och hans syster Paris, medan Prince Michael II, även känd som Blanket, föddes av en okänd surrogatmamma.

 

LÄS MER: Michael Jacksons son drabbad av pappans hudsjukdom 

Paris Jackson, 19. Foto: JOSEPH MARTINEZ / LFI/AVALON.RED B4413

Paris Jackson säker på sin pappas faderskap

Paris Jackson har tidigare sagt i en intervju att hon inte tvivlar en sekund på att Michael Jackson är hennes biologiska pappa.

– Jag ser mig själv som svart. Min pappa brukade se mig i ögonen och peka på mig och säga "du är svart, var stolt över dina rötter". Jag brukade tänka "okej han är min pappa, varför skulle han ljuga för mig?". Så jag tror bara på det han sa till mig. För såvitt jag vet har han aldrig ljugit, sa hon till Rolling Stone.

Michael Jackson gick hastigt bort i juni 2009 efter att fått en överdos av sömnmedel. Han blev 50 år gammal. 

 

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!