Michael Douglas fortsätter att njuta med familjen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Michael Douglas med sin familj.
Foto: Matt Stroshane

Cancerdrabbade Michael Douglas verkar må allt bättre. Tidigare i veckan fotograferades han tillsammans med sin familj på Walt Disney World och på lördagen besökte de Universal Orlando.

Michael Douglas har under de senaste två månaderna genomgått en tuff behandling mot sin strupcancer. Tidigare har han sett mager och tärd ut, men ser nu ut att vara på bättringsvägen och har också ökat i vikt.

 - Att han går upp i vikt betyder att han är i återhämtningsfasen. De extra kilona har slätat ut rynkorna så att han ser yngre och hälsosammare ut, har läkaren Kent Holtorf tidigare sagt till Star Magazine.

Nöjesutflykter

 Tidigare i veckan besökte Michael Douglas och frun Catherine Zeta-Jones Disney World tillsammans med sina barn Dylan, 10, och Carys, 7. Och nöjesutflykterna fortsätter, under lördagen var familjen på Universal Orlando tillsammans. Där åkte de bland annat en "Harry Potter"-åkattraktion. 

 Tidigare har Douglas pappa, Kirk Douglas, sagt att sonen börjar få tillbaka sin energi. Något som den här bilden bekräftar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.