Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Michael Douglas besked efter cancern – hittade ny tumör

Michael Douglas blev fri från cancern för sju år sedan – men för några år sedan upptäcktes en ny tumör. Nu tvingas stjärnan gå på täta kontroller.Foto: HIRO KATOH / PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B4413
Michael Douglas med hustrun Catherine Zeta Jones.Foto: PIP/LANDMARK MEDIA / PIP/LANDMARK MEDIA WWW.LMKMEDIA.COM

Michael Douglas blev fri från cancern – och vid 74 års ålder njuter stjärnan av livet på nytt. Han har blivit farfar, fått en stjärna på Hollywood Walk of fame och är aktuell i tv-serien "The Kominsky Method" på Netflix.

För Aftonbladet berättar skådespelaren nu om livet efter den svåra cancersjukdomen – och hur de upptäckte en ny tumör för bara några år sedan.

– Den var godartad och opererades bort och sen dess mår jag bra. Jag måste bara fortsätta att hålla koll, berättar han för tidningen. 

För åtta år sedan var Michael Douglas, 74, svårt sjuk i strupcancer. Men stjärnan besegrade sjukdomen och har varit cancerfri sedan flera år tillbaka. I en intervju som skådespelaren gör i samband med sin roll i tv-serien "The Kominsky Method" avslöjar skådespelaren att de upptäckte ytterligare en tumör i hans kropp för bara några år sedan.

– Jag går på kontroll varje år. Jag hade en liten kris med en tumör för ett par år sedan. Den var godartad och opererades bort och sen dess mår jag bra. Jag måste bara fortsätta att hålla koll, berättar skådespelaren för Aftonbladet.

 

Alan Arkin och Michael Douglas är åda med i nya serien ”The Kominsky Method”.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Michael Douglas är aktuell i Netflix-serie

Michael Douglas är just nu aktuell i Netflix-serien ”The Kominsky Method” där han spelar rollen som Sandy Kominsky. Bakom serien står Chuck Lorre, som också har gjort tv-succérna ”The Big bang theroy” och ”2 ½ män”.

– Jag hade inte för avsikt att hoppa på någon tv-serie, särskilt inte i det läge i livet som jag befann mig i. Men det var så bra skrivet. Jag älskar hur Chuck går från komedi till tragedi och gör det gripande innan det vänder tillbaka igen, berättar han för Aftonbladet och fortsätter:

– Att bli gammal är knappast något jättegarv. Men Chuck har lyckats hitta det roliga i det. Det är inte lätt.

 

 

Ser annorlunda på framtiden

Michael Douglas har tidigare sagt i intervjuer att han efter cancern ser på framtiden på ett nytt sätt. Hans fokus ligger på vad han kommer att göra det närmsta året.

– Jag väljer när jag vill jobba, när jag vill vara med min familj och när jag vill spela golf. Det är alltid ett perspektiv på allt, har han sagt till AP.

Att fortfarande vara skådis vid 74 var inget som han hade räknat med.

Under förra året blev han farfar för första gången då hans son Cameron, 39, välkomnade dottern Lua tillsammans med flickvännen Viviane Thibes.

Tillsammans med hustrun Catherine Zeta-Jones, 49, har han två barn, dottern Carys, 15 och sonen Dylan, 17.