Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Michael Caine, 82, om nakenscenen i filmen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Som 82-åring trivs Michael Caine bättre än någonsin.

Michael Caine är 82 år gammal.

Det hindrar honom däremot inte från att kasta kläderna framför kameran, enligt The Sun.

– Som 82-åring förväntar sig ingen att du ska se ut som Brad Pitt, säger skådespelaren.

Den Oscarsbelönade skådespelaren visar upp sin kropp i nya filmen "Youth", som hade premiär på filmfestivalen i Cannes. För The Sun berättar Michael Caine, 82, att han fann det befriande.

– Jag brydde mig inte. Jag spelade karaktären, så det var hans kropp, inte min, säger skådespelaren.

Han menar på att det inte spelade någon roll, eftersom att det är den enda kroppen han har.

– En föråldrande kropp, dessutom, för folk som inte är gamla, det här är vad som händer med er. Så tro inte att ni vet något, säger Michael Caine.


LÄS MER: Filmstjärnan hjälpte sin pappa att dö.


Som 82-åring trivs han dessutom bättre än någonsin.

– Du blir äntligen av med ditt ego. Som 82-åring förväntar sig ingen att du ska se ut som Brad Pitt, säger Michael Caine till sajten.

Filmen "Youth" handlar om två gamla vänner som under en semester befinner sig på ett fint hotell i Alperna, en av dem är en pensionerad dirigent, och har inga planer på att fortsätta spela - men sedan kommer ett stort erbjudande.


LÄS MER: Filmstjärnan missade sin brors begravning.


Skådespelaren har bland annat medverkat i "Batman Begins", "The Dark Knight" och "Inception".

För sin roll i "Ciderhusreglerna" vann Michael Caine en Oscar för "Bästa manliga biroll" 2000. Innan dess vann han en Oscar 1987 i samma kategori, då för sin roll i filmen "Hannah and her sisters".

Men Michael Caines kändisskap har inte enbart varit positivt. För två år sedan kunde han inte gå på sin brors begravning - på grund av det förmodade pressuppbådet.

– Vi visste att det skulle bli en mediecirkus, så Michael fick avstå från att komma, sade änkan i samband med begravningen.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.