Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mias relationskamp med Jesper Parnevik

I ett inlägg på Instagram skriver Mia Parnevik om hennes och maken Jesper Parneviks kamp i relation i början.
Foto: KULTURAKTIEBOLAGET
Hela familjen Parnevik hamnade i rampljuset med realityserien ”Parnevik”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Mia Parnevik hyllar nu makarnas äktenskap.

Jesper och Mia Parnevik har ett snart 30 år långt äktenskap bakom sig och kärleken tycks vara intakt.

I ett känslosamt inlägg på Instagram skriver Mia Parnevik om sina känslor för maken – och deras svåra start på relationen.

”Visst fanns det stunder då det kändes som att hela världen var emot oss men våra olikheter gjorde oss starkare”, skriver hon.

Golfproffset Jesper Parnevik, 56, har med sin familj även blivit känd som realityprofil sedan programmet ”Parneviks” började sändas 2015. I realityprogrammet som slutade att sändas 2018 får tittarna inte bara följa barnen Penny, Peg, Phoenix och Philippa, utan även ta del av makarnas kärleksrelation.

På Instagram skriver nu Mia Parnevik, 53, öppet och ärligt om deras kärlek.

”Vår väg var inte alltid spikrak och enkel. Visst fanns det stunder då det kändes som att hela världen var emot oss men våra olikheter gjorde oss starkare, och kärleken var alltid starkast”.

”Älskar att vi vågade”

Mia Parnevik fortsätter:

”Jag älskar att vi vågade, jag älskar oss och jag älskar vår kärlekshistoria”.

Makarna har länge bott med sina barn i det 1 300 kvadratmeter stora lyxhuset ”Casa Mia” i Florida. Men efter 21 år i huset sålde de i våras sin bostad för 67 miljoner svenska kronor.

– Det kändes lite konstigt att åka därifrån och veta att man aldrig skulle komma tillbaka till huset. Men det har nog inte slagit oss riktigt än, det blir nog mest när man kommer tillbaka dit kan jag tänka mig, sa Jesper Parnevik till Expressen i somras när de fortfarande var på semester i Sverige. 

Jesper och Mia Parnevik i ”Casa Mia” som de nu har sålt.
Foto: Johan Eriksson

Så hanterar makarna relationsryktena 

Under hösten spelar han golf på seniorturen, vilket innebär mycket resande. Mia Parnevik kommer då att följa med sin man. När paret pratade med Expressen i början av augusti berättade också om hur de lärt sig att tackla skriverier om deras långa förhållande.

– Jag och Mia har skilt oss många gånger i tidningarna. Man har lärt sig att clickbaits och chockerande rubriker inte alltid stämmer. Mia åkte till Mauretanien för att hjälpa Unicef, och rubriken blev att ”Mia lämnar Jesper”, men jag tror alla har lärt sig att det inte brukar vara så allvarligt, sa Jesper Parnevik då.

– Det är inte alltid kul, självklart inte, men man måste lära sig att så länge man vet själv vad som gäller och kommunicerar sinsemellan varandra så är det okej, fyllde Mia Parnevik i. 


https://www.instagram.com/p/CTr1ylZruGN/?utm_source=ig_web_copy_link

Peg Parnevik visar upp nya flörten Jesper Niklasson

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.