Mia Parnevik tillsammans med maken Jesper Parnevik. Foto: ANDERS AHLGRENMia Parnevik tillsammans med maken Jesper Parnevik. Foto: ANDERS AHLGREN
Mia Parnevik tillsammans med maken Jesper Parnevik.  Foto: ANDERS AHLGREN
Mia Parnevik. Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅNMia Parnevik. Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN
Mia Parnevik.  Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jesper Parnevik. Foto: ANDERS AHLGRENJesper Parnevik. Foto: ANDERS AHLGREN
Jesper Parnevik.  Foto: ANDERS AHLGREN
Familjen Parnevik framför huset i Florida. Peg, Penny, Phoenix, Mia och Jesper är samlade. Phillipa Parnevik saknas. Foto: ANDERS AHLGRENFamiljen Parnevik framför huset i Florida. Peg, Penny, Phoenix, Mia och Jesper är samlade. Phillipa Parnevik saknas. Foto: ANDERS AHLGREN
Familjen Parnevik framför huset i Florida. Peg, Penny, Phoenix, Mia och Jesper är samlade. Phillipa Parnevik saknas.  Foto: ANDERS AHLGREN

Mias ilska mot Jesper – efter nakenbilderna

Publicerad

Mia Parnevik och övriga familjen har haft en sommar som präglats av starka känslostormar.

Först gjorde hackaren som spred nakenbilder på hennes döttrar dem rosenrasande.

– Du valde fel familj, slog Peg Parnevik fast i sin podcast.

Sedan skällde Mia ut maken Jesper efter hans tilltag i direktsänd svensk tv.

Under tre säsonger av "Parneviks" har svenska folket fått lära känna pappa Jesper, mamma Mia, döttrarna Peg, Penny och Philippa och sonen Phoenix.

Tittarna har fått se familjen skratta, gråta och bråka. Mamma Mia Parnevik har en historia av att bli arg på maken Jesper – något hon själv berättat om.

– På tre sekunder blev jag arg. Alltså otroligt förbannad, för ingenting. Jag dolde det ganska bra för andra, men inte för Jesper. Barnen fick nog också sina doser tyvärr, har Mia Parnevik sagt.

 

LÄS MER: Peg Parneviks stora oro för mamma Mias hälsa 

 

Mia Parnevik gick i terapi

Det var efter att hon genomgått hysterektomi och opererat bort både livmoder och äggstockar som ilskan kom. Sedan hon gått i terapi blev allt bättre.

– Terapin fick mig att förstå en massa saker. Det är mycket skuld när man mår så där dåligt. Som förälder och fru. Det fick jag reda ut och vi pratade om det tillsammans. Det är något jag rekommenderar, berättade Mia Parnevik.

Förutom Mia Parneviks ilska så har familjen haft det kämpigt på andra plan. Nyligen hackade någon dottern Pennys Instagramkonto och läckte nakenbilder på döttrarna.

Pennys föräldrar reagerade snabbt – och både pappa Jesper Parnevik och mamma Mia Parnevik la upp en bild på dottern på Instagram tillsammans med en tydlig uppmaning: 

”Penny har blivit hackad, snälla stäng hennes konto Instagram”, skrev Jesper Parnevik i inlägget. 

"Älskar er", skrev Mia Parnevik stöttande till döttrarna.

 

LÄS MER: Mia sökte hjälp för sin ilska – efter hårda orden 

 

https://www.instagram.com/p/BWk3458lEdg/?taken-by=miaparnevik

 

Familjen Parnevik hotade hackaren

Efteråt kom familjen Parnevik med ett hot till hackaren.

– Du valde fel familj, dude. Vi vet så mycket om honom nu. Så fort vi sätter dit honom kommer han sitta i fängelset, säger Peg Parnevik i sin och systern Pennys podcast "Pillowtalk".

Under ett besök på Gröna Lund svallade känslorna hos familjen Parnevik upp igen. Det var när Jesper Parnevik klämde sönder en ballong mitt under direktsändningen av "Sommarkrysset" som han fick en ordentlig avhyvling av frun Mia Parnevik.

Även flera runtomkring paret reagerade på ballongen som small och såg Jesper Parnevik skratta – medan Mia skällde ut sin make efter noter.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag