Mia Skäringers succéshow blir film

Mia Skäringer gjorde succé med sin föreställning ”Avig Maria - No More Fucks To Give”.
Foto: ANNIKA BERGLUND / BLIXTEN & CO
Nu väljer komikern att avslöja att showen kommer att visas på bio.
Foto: EMMA SVENSSON / BLIXTEN & CO
Mia Skäringers show blir film.

Mia Skäringer gjorde succé med sin föreställning ”Avig Maria - No More Fucks To Give”.

Nu avslöjar komikern att showen kommer att visas på bio. 

– No more fucks to give – liveinspelningen, flyttar in i biosalongen den 8 mars som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan, säger Mia Skäringer i ett pressmeddelande. 

Komikern och skådespelaren Mia Skäringer valde 2018 att sätta upp en ny show och sedan premiären av ”Avig Maria - No More Fucks To Give” har hon gjort succé med sin föreställning. Showen har setts av över 300 000 besökare och hon har bland annat fyllt Globen och Tele 2 Arena. 

Nu avslöjar Mia Skäringe att hennes show kommer att visas på bioduken.

– No more fucks to give – liveinspelningen, flyttar in i biosalongen den 8 mars som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter, säger Mia Skäringer i ett pressmeddelande.

Skäringer: ”Männen har pratat sedan dinosaurierna dog ut”

Hon fortsätter:

– Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är. Jag skapades inte av ett revben. Det fanns byggmaterial till mig också. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut så det här är mina två timmar.

Det är exakt två år efter att Mia Skäringer kom med nyheten att hon hade en ny föreställning på gång som filmen kommer upp på bio. Filmen kommer visas under två dagar. 

Skäringer har själv skrivit manus och skådespelaren och regissören Helena Bergström har regisserat showen.

Filmen kommer att visas den 8 mars samt den 10 mars.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.