Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mia Skäringers nya drag i karriären: ”Galt och sjungit”

Mia Skäringer sjunger på showen ”No more fucks to give” i Örebo 2018.Foto: ANNIKA BERGLUND / BLIXTEN & CO
Mia Skäringer tar emot Expressens satirpris Ankan.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Mia Skäringer.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Komiker, skådespelare – och nu också artist?

I podcasten ”Skäringer och Mannheimer” avslöjar Mia Skäringer nu att hon håller på med ett musikprojekt, och har tillbringat tid i en musikstudio.

– Det är inte hemligt, det finns inte så mycket att säga om det. Vi får se när det kommer ut, säger Mia Skäringer i podcasten.

Alla som sett Mia Skäringers hyllade succéföreställning ”No more fucks to give” vet att komikern och skådespelerskan kan sjunga, när hon framför låtar som ”Running up that hill” med Kate Bush och ”Bara få va mig själv” med Laleh.

Nu verkar Mia Skäringer vara redo att prova på en ny karriär som artist.

I sin podcast ”Skäringer och Mannheimer” berättar Mia Skäringer nämligen för vännen Anna Mannheimer att hon tillbringat en intensiv vecka i musikstudion.

– Jag har varit och galt och sjungit i studion. Jag håller på med ett litet projekt, ett litet musikprojekt, säger hon i podcasten.

– Är det ett hemligt projekt?, frågar Anna Mannheimer då.

Mia Skäringer: ”Det är inte hemligt”

Mia Skäringer liknar musikprojektet vid att vara gravid i sjunde månaden – det finns där men är inte riktigt redo att se dagens ljus än.

– Det är inte hemligt, det finns inte så mycket att säga om det. Vi får se när det kommer ut. Det är som… jag är väl kanske i åttonde, sjunde månaden nu. Barnet är där det är. Det finns ett kön på barnet, barnet kan suga på tummen och kissa i fostervattnet, men det är ändå några månader kvar innan det ska komma ut. Man ska inte springa före, säger Mia Skäringer i ”Skäringer och Mannheimer”.

Ledtrådarna med artisterna

Anna Mannheimer fortsätter:

– Men kan man säga att nu vet vi att det blir ett barn?

– Det blir ett barn. Och ja, ett musikbarn blir det. Så det har jag gjort den här veckan, säger Mia Skäringer i podcasten.

”Solsidan”-skådespelerskan hintade också om tiden i studion på sitt Instagramkonto, med en svartvit bild på sig själv i ett sångbås. Där taggade hon också artisterna Moto Boy och Ane Brun.

”Vilken fin lördag! Tack!”, skrev hon till bilden på Instagram Story.

Expressen har sökt Mia Skäringer för en kommentar.

Så ändrar SVT ”På spåret” – här är artisterna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.