Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mia Skäringer stoppad av polis – efter missen

Senaste nytt om coronautvecklingen i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Mia Skäringer berättar i din podcast om när hon tvingades till böter.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
”Jag såg direkt att det var mig de skulle ta. Hela poliskåren var där”, säger hon,
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Mia Skäringer fick böta 1 500 kronor.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Mia Skäringer togs på bar gärning av polisen – och fick böta 1 500 kronor.

Hennes bil saknade registreringsskylten framtill. 

– Jag såg direkt att det var mig de skulle ta. Hela poliskåren var där, säger hon i podcasten ”Skäringer & Mannheimer”.

Häromveckan hade skådespelaren Mia Skäringer, 43, ett möte med polisen när hon åkte runt i sitt hemmakvarter.

– Jag såg direkt att det var mig de skulle ta. Hela poliskåren var där. Först var det en polis som pekade klart och tydligt med hela handen. Sedan kom nästa polis och vinkade in mig med en väldigt tydlig rörelse. Sedan kom nästa polis och pekade att jag skulle ställa mig på tvären. Där fick jag stå när alla i mitt bostadsområde körde förbi. Alla skulle se att där står Mia Skäringer, berättar hon i sin podcast ”Skäringer & Mannheimer”.

Hon berättar också att hennes bil framtill saknade registreringsskylt.

Slet ner registreringsskylten

– Det är nämligen så att jag varit inne och gnagt på vår carport där hemma. Det är ganska trångt där. När skylten började hänga lös så slet jag ner den, säger Skäringer i podcasten.

Hon försökte förklara för poliserna att hon inte kommit till skott med att se till att skylten monterades upp igen. Utläggningen blev lång då hon var nervös och hon berättar att hon förklarade ungefär hela sin släkthistoria. Skäringer fick böter på 1 500 kronor.


Mia Skäringer: ”En riktig bad girl”

Anna Mannheimer som hon har podcasten med frågar Skäringer om hon åkt fast många gånger.

– I min ungdom var jag en riktig ”bad girl”. Då var jag ute och snattade i Köpenhamn. Jag sa att jag var i Våtsjön och paddlade, men så hörde mamma att Köpenhamns rådhusklocka slog tolv i bakgrunden. Den kände hon igen, säger Skäringer.

Expressen har sökt Mia Skäringer.

Mia Skäringer: ”Önskad eller inte önskad”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.