Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mia Skäringers sjukdoms- besked – tvingas ställa in

Mia Skäringer ställer in efter sjukdom. Foto: Stella Pictures
I ett pressmeddelande berättar hon om beslutet. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Mia Skäringer har gjort succé med sin föreställning ”Avig Maria – No more fucks to give”. 

Nu tvingas hon ställa in på grund av sjukdom. 

”Så nu måste kroppen få vila och penicillinet verka. Vill inte hosta sönder mina två timmar på scenen”, skriver hon i ett pressmeddelande. 

Allt som Mia Skäringer tar i blir till guld.

Julen 2017 gick ”Solsidan” upp på vita duken och blev årets mest sedda biofilm. Därefter har Skäringer även varit aktuell med programserien ”Kroppshets” på SVT och succépodden ”Skäringer och Mannheimer” – men det är den hyllade turnén med föreställningen ”Avig Maria – No more fucks to give” som utgör den största succén i hennes karriär.

Föreställningen hade premiär i Örebro i november 2018 – och redan innan dess hade 140 000 biljetter sålts till olika arenor under turnén.

Hyllades av Maria Brander

Det första framträdandet i Globen fick fem getingar av Expressens Maria Brander som bland annat skrev:

”Mia Skäringer är mer än en komiker. Hon är en hel liten folkrörelse som i den ena utsålda arenan efter den andra sprider sitt befriande budskap av att få vara sig själv, och genomskåda männen”.

Nu kommer beskedet att torsdagens föreställning på Kristianstad Arena ställs in på grund av sjukdom. Även fredagens föreställning i Lidköping ställs in. 

”Jag är så ledsen för detta men har dragits med hosta som inte gett sig, som jag ignorerat som nu blivit feber och visat sig vara lunginflammation”, skriver Mia Skäringer i ett pressmeddelande. 

Mia Skäringers ord om framflyttningen

Hon fortsätter: 

”Så nu måste kroppen få vila och penicillinet verka. Vill inte hosta sönder mina två timmar på scenen”. 

Men den som skulle ha gått på föreställningarna behöver inte hänga läpp. Nya datum är redan satta: Lördagen den 30 november i Kristianstad och fredag den 29 november i Lidköping.

”Jag hoppas det nya datumet vi hittat kommer funka för dig. Jag längtar. Med kärlek från Mia”, fortsätter Mia Skäringer i pressmeddelandet. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.