Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mia Parneviks nya önskan – bli mormor

Mia Parneviks fyra barn är snart vuxna, nu längtar tv-profilen efter barnbarn.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Familjen Parnevik samlad.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Mia Parnevik är fyrabarnsmamma och snart blir det yngsta barnet myndig.

Nu berättar tv-profilen för Aftonbladet om sin längtan efter att få barnbarn. 

– Det är klart man längtar efter barnbarn. Jag kommer bli världens bästa mormor, men det får ta den tid det tar, säger hon till tidningen. 

TV3:s realityserie "Parneviks" blev en stor succé redan efter första avsnittet, och i programmet får tittarna följa familjens vardag och se deras nära relation till varandra. 

Mia Parnevik, 50, är fyrabarnsmamma och det yngste barnet, Phoenix, har hunnit bli 17 år och tar snart sina första steg in i vuxenvärlden. Nu berättar Mia Parnevik för tidningen om sin längtan efter barnbarn. 

– Kollar man på ungarna från första säsongen till nu så har det verkligen hänt grejer. De var så små från början. Jag var ju 18 år när jag träffade Jesper och Phoenix är ju 17 år nu, så tiden går. Det är ju helt galet och Philippa är 19 år, Penny 21 år och Peg 22 år, säger hon och fortsätter:

– Det är klart man längtar efter barnbarn. Jag kommer bli världens bästa mormor, men det får ta den tid det tar.


LÄS MER: Mia Parneviks kärleksknep med Jesper 


Mia Parnevik: "Kalifornien är ju lite som ett andra hem"

Snart har alla Parneviksbarnen lämnat lyxvillan på Jupiter Island i Florida för att flytta hemifrån. Mia Parnevik berättar för tidningen att det finns en möjlighet att även hon och maken Jesper Parnevik, 53, lämnar Floridavillan när alla barnen är utflugna. 

– Det skulle inte förvåna mig om Jesper och jag flyttar till en vingård i Kalifornien på gamla dar. Det skulle jag gärna göra. Kalifornien är ju lite som ett andra hem för oss för Jesper har ju spelat golf där så otroligt mycket i över 30 år. Och nu bor ju även Penny där, säger Mia Parnevik.


LÄS MER: Svenska kändisarna – på Parneviks jättefest 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.