Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mia Parneviks framtidsbesked – öppnar upp för att återvända

Mia Parnevik flyttade till USA när hon var 18 år.Foto: TV4
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Mia Parnevik flyttade till USA när hon var 18 år.

Efter att barnen har flyttat ut från huset i Florida och tv-serien lagts ner öppnar nu tv-profilen upp för att återvända till Sverige.

– De säger väl att laxarna simmar hemåt. Jag vet inte, vi är ju tillräckligt i Sverige, men man vet aldrig, svarar hon på Malou von Sivers fråga i ”Malou efter tio”.

Mia Parnevik, 51, och maken Jesper Parnevik, 54, har byggt upp sitt liv i USA runt den framgångsrika golfkarriären, barnens uppväxt och sedan tv-serien ”Parneviks”. Nu har de fyra barnen Peg, 23, Penny, 22, Philippa, 19, och Phoenix, 18 vuxit upp och är på väg att lämna det gemensamma hemmet i Florida där familjen spelat in den omtyckta tv-serien i flera säsonger.

Även om familjen håller nära kontakt med sina vänner i Sverige och ofta återvänder så berättar nu Mia Parnevik att tankarna om att återvända till Sverige finns.

 – De säger väl att laxarna simmar hemåt. Jag vet inte, vi är ju tillräckligt i Sverige, men man vet aldrig, svarar hon när hon får frågan om att flytta tillbaka i ”Malou efter tio” på TV4.

Mia och Jesper Parnevik har tidigare berättat om känslan av att tomhet när barnen lämnat hemmet en efter en för att testa sina egna vingar.

– Ska vi bo i det här schabraket själva? Vi har ett gästhus på 300 kvadrat och så bor vi på, jag vet inte ens vad det är, 1 400 kvadrat. Varför? Det är ju helt idiotiskt, har hon sagt tidigare. 

– När man alltid har haft sån här ruljans och kaos i huset, så blir det ganska stor skillnad nu. Huset är ganska stort nu när det bara är vi två. Det som är chockerande är att det går så fort, att det bara är där helt plötsligt. När Peg drog på college så hade man tre kvar men nu, har Jesper Parnevik sagt och fortsatte sedan:

– Så visst är det läskigt och lite konstigt men samtidigt att är det en ganska skön fas.

 

Mia Parnevik flyttade när hon var 18 år

Mia Parnevik var bara 18 år när hon bestämde sig för att lämna Sverige och flytta till USA. Där valde hon att börja bygga upp en ny tillvaro tillsammans med maken Jesper Parnevik.

– Jag har aldrig stått bakom honom. Vi har stått sida vid sida, eller så har jag stått framför. Vi tog alla beslut ihop, om resor och tävlingar. Det var vi mot världen, berättar Mia Parnevik i ”Malou efter tio” om resan.

Jesper Parnevik var redan stor som golfspelare i Europa då, men han ville bli bäst, berättar hon och hon beskriver det som att de har varit ”Parneviks AB” genom hela sitt liv tillsammans och att det är hemligheten till den långa och kärleksfulla relationen. 

– Han ville skapa sig ett eget namn när han flyttade till USA. Han ville bli bäst i golf. Jag bokade alla resor hotell, fixade logistik. Vi var Parnevik AB, säger hon i intervjun.

 

Mia Parnevik ska bli mormor i höst

Nu väntar nya tider för Mia Parnevik som ska bli mormor i augusti då dottern Penny Parnevik väntar sitt första barn tillsammans med fästmannen Douglas Murray, 39.

Mia Parnevik berättar att hon är väldigt förväntansfull och att bebisrummet redan står klart i huset.

I höstas avslöjade Penny Parnevik att tv-serien Parneviks skulle lägga ner efter fyra framgångsrika säsonger. 

”Jag vill tacka alla ni som har kollat på Parneviks i alla säsonger. Ni har hängt med oss på allt från livets bästa minnen till några av dom svåraste och värsta. Ni har skrattat och gråtit med oss. Nu har vi alla tackat nej till flera säsonger. Vi känner att det är dags att våran familj får vara i fred med varandra och spendera kvalitetstid och fokusera på nästa steg i livet!”, skrev hon på Instagram då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.