Mia Parnevik Foto: Olle SporrongMia Parnevik Foto: Olle Sporrong
Mia Parnevik Foto: Olle Sporrong
Kung Carl XVI Gustaf Foto: Partik C Ã SterbergKung Carl XVI Gustaf Foto: Partik C Ã Sterberg
Kung Carl XVI Gustaf Foto: Partik C Ã Sterberg

Mia Parnevik om sin festnatt med kungen

Publicerad

Mia Parnevik är vän med prinsessan Madeleine.

Nu berättar TV3-profilen i "Parneviks" om sin dans med kungen.

– Madeleine och Chris är goda vänner till oss, och på bröllopet dansade vi ganska mycket, säger Mia Parnevik i programmet.

Mia Parnevik bor tillsammans med familjen i Florida. Och i tisdagens avsnitt av "Parneviks" i TV3 berättar hon att hon umgåtts mycket med prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill.

Det var på prinsessan Madeleines bröllop i juni 2013 som Mia Parnevik ska ha dansat med kung Carl Gustaf - något hon berättar för komikern Peter Magnusson, som är en av gästerna i veckans "Parneviks".

– Jag har dansat med kungen, väldigt mycket. Madeleine och Chris är goda vänner till oss, och på bröllopet dansade vi ganska mycket, säger Mia Parnevik.

 

LÄS MER: Mia Parneviks känga till Sverige: "Tuffare"

 

Mia Parnevik om dansen med kungen

Bland annat var Jesper Parnevik på festen på Drottningholms slott efter bröllopet.

Mia Parnevik säger i "Parneviks" att kungafamiljen är bra på att dansa.

– De är helt underbara på att dansa, säger hon.

 

LÄS MER: Jobbiga beskedet till Mia Parnevik

 

Berättade om vänskapen

TV3-profilen Mia Parnevik har tidigare i en längre intervju bland annat berättat om sin vänskap med prinsessan Madeleine - och hur det gick till när de först började umgås.

– En kompis till mig som också är Madeleines bästa kompis sa att de behövde komma bort från New York och undrade om Madeleine kunde få komma och bo hos mig. Hon bodde här någon vecka och vi blev goda vänner, sa hon då och fortsatte:

– Det är världens finaste tjej, hon är så god och gullig och fin och enkel och tar ingenting för givet. Sedan har vi hängt ihop lite, Chris och hon har varit här några gånger för de har ett ställe i Palm Beach.

"Parneviks" sänds onsdagar 20.00 i TV3.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag