Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mia Parneviks budskap bakom nakenbilderna

Mia Parnevik om sin nya livsstil.
Foto: PONTUS HÖÖK
Foto: OLLE SPORRONG

Sommar, sol och nakenhet.

Oblyga Mia Parnevik slänger av sig kläderna och publicerar nu bilder helt spritt språngande.

”Det här är så bra för min själ”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.  

Familjen Parnevik bor året om i soliga Florida, USA, men under sommarhalvåret åker de gärna hem till ett somrigt Sverige. Mia Parnevik, 51, passar på att njuta fullt ut av den svenska sommarvärmen och slänger nu av sig alltihop. På Instagram publicerar ”Parneviks”-profilen flera bilder, helt utan kläder. 

”Här växte jag upp. #Färingen. Det här är så bra för min själ”, skriver hon till ena bilden på Instagram. 

Inlägget har fått hundratals uppmuntrande kommentarer, och en av personerna som skrivit är Mias dotter Peg Parnevik.

”Hot mama!!!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BzkX3IRiU0R/

Nakenchock två dagar i rad

På den första bilden som publicerades står Mia Parnevik naken i vattnet intill en klippa, med båda armarna utsträckta. Bilden fick snabbt flera tusentals gilla-markeringar och redan dagen efter den första bilden publicerats fick följarna sig en nakenchock till. Parnevik publicerade då återigen en avklädd bild, denna gång var det inte bara hon själv som slängt kläderna, utan på bilden syns tre kvinnor med rumporna i vädret. 

”Vi är familj. #bästkusten”, skriver Mia Parnevik till bilden.

Kroppspositivism på Instagram

Flera i familjen Parnevik har tidigare stått upp för kroppspositivism på sina sociala medier. Främst döttrarna Peg och Penny Parnevik tar ofta upp ämnena via sina sociala medier, något som även mamma Mia Parnevik gjort. Tidigare i år delade hon med sig av en avklädd bild där hon uppmuntrade alla att hylla sina egna kroppar.

”Låt oss vara ärliga angående hur många timmar varje dag vi slösar energi och tid på att oroa oss för våra kroppar och hur vi ser ut. Låt oss säga till våra hjärnor hur fabulösa vi är allihopa! Och ja, jag har stora bröst. Och jag älskar dem”, skrev Mia Parnevik till bilden på Instagram.

Expressen har sökt Mia Parnevik.

https://www.instagram.com/p/Bzk1ftzCtYf/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.