Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mia Parnevik avslöjar fusket i programmet

Foto: /IBL / /IBL
Foto: FAKSIMIL SVT
Foto: ANDERS AHLGREN

Mia Parnevik berättar nu om sin jobbiga period under inspelningarna av "Parneviks".

I podcasten "Kändispodden" beskriver TV3-profilen programmet som "väldigt jobbigt" – för att hon var tvungen att iscensätta flera situationer. 

– Jag höll på att ta kål på mig själv där, säger Mia Parnevik.

Veckans avsnitt av podcasten "Kändispodden" gästas av Mia Parnevik, 49, känd från TV3:s realityserie "Parneviks". Där beskriver hon den första tiden i programmet som "väldigt jobbig" – eftersom familjen blev tvungna att iscensätta händelser framför kameran.

– I början tyckte jag att det var väldigt jobbigt, för jag ville att allt, allt, allt skulle vara precis som det är i vanliga fall. Jag höll på att ta kål på mig själv där, säger Mia Parnevik.

Bland annat fick Parnevik tröst av vännen Carina Berg under inspelningarna – och i dag är hon stolt över sitt tv-program.

– Carina Berg sa ”ni gör ju två program i ett: ni gör reality, men ni gör också ett host-program. Det ni gjort har man aldrig gjort förr." Och det är jag ganska stolt över, berättar Mia Parnevik i "Kändispodden".

 

LÄS MER: Mias svåra kamp mörkas för tittarna 

 

Mia Parnevik: "Jag grät varje dag"

I den senaste säsongen av "Parneviks" fick familjen besök av profiler som Markoolio, Miss Li, Tommy Nilsson, Laila Bagge, Bill Murray och Edward Blom till sitt hem i Florida. Mia Parnevik bekräftar i "Kändispodden" att gästerna övernattar hos familjen på riktigt, till skillnad från i andra realityprogram.

– De sover hos oss, det är inget fejk. Jag har förstått att produktioner gör så, att folk bor borta, säger hon.

 

LÄS MER: Jesper och Mia splittras från barnen

 

Förra veckan berättade Mia Parnevik för Aftonbladet att hon grät under hela första säsongen av "Parneviks". För henne var det inte alls självklart att medverka i programmet – och till slut fick maken Jesper sätta ner foten.

– Jag grät hela första säsongen och första veckan grät jag varje dag. Jesper sa ”du är naturbegåvning, nu får du ge dig”, berättar Mia Parnevik för Aftonbladet.