Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mia kom på Jespers vän – och dottern

Mia Parnevik berättar att hon inte ser några problem med ålderskillnaden mellan dottern Penny, 20, och pojkvännen Douglas Murray, 37.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Penny Parnevik välde länge att hålla kärleken hemlig.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Hockeyspelaren Douglas Murray, som är vän till Jesper ringde till slut upp Jesper – för at be om lov att få dejta dottern Penny.
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Jesper och Mia Parnevik hade kommit på paret – innan de bekände sin kärlek för dem.
Foto: ANDERS AHLGREN

Familjevännen Douglas Murray, 37, ringde till Mia och Jesper Parnevik för att be om lov att dejta dottern Penny Parnevik, 20.

Men Mia – tillsammans med maken – hade kommit på deras känslor för varandra redan innan det nervösa telefonsamtalet. 

– Det här såg ju vi, säger Jesper Parnevik, om dotterns relation till den 17 år äldre hockeyspelaren.

Penny Parnevik, 20, valde länge att hålla kärleken, hockeyspelaren Douglas Murray, hemlig för allmänheten. 

Men tv-profilen ska även till en början ha valt att smyga med sina känslor inför sina föräldrar – reality-profilerna Jesper och Mia Parnevik. 


LÄS MER: Parnevik och 17 år äldre pojkvännen i krogbråk 


Douglas Murray, som är en vän till Jesper och Mia sedan långt tillbaka, ringde dock till slut upp dem – för att be om lov att dejta deras dotter.

– Ja det var gulligt faktiskt. Vi har känt Douglas i massa år. Så jag förstår ju hans stress över att nu ska han dejta våran dotter, säger Jesper Parnevik. 

Och det var en uppenbart nervös Douglas Murray i andra änden av telefonlinjen. Mia Parnevik spekulerar om vilka tankar som rörde sig i hans huvud:

– "Vad ska Mia och Jesper säga?", säger hon och skrattar.

– Tänk den stressen man själv skulle känna om man skulle ringa till den man dejtars föräldrar, som man också är vän med, och förklara att "nu har det gått lite längre än vad vi hade tänkt", säger Jesper Parnevik. 

"Men jag måste ju erkänna att hade det varit någon vi inte kände som är så pass mycket äldre än vad Penny är. Då hade man kanske snackat med Penny och frågat om hon tänkt igenom det här", säger Jesper Parnevik.
Foto: ANDERS AHLGREN

Jesper Parnevik: "Det här såg vi ju"

Men vad det nykära paret inte anade var att Mia, tillsammans med Jesper, hade kommit på dem redan innan. 

– Det här såg ju vi, säger Jesper Parnevik.

De berättar bland annat om ett tillfälle under en fest – när sanningen om deras känslor för varandra var tydliga för föräldrarna.

– De gick och smusslade med det här. Vi hade ju någon fest och Penny bara: ”Mamma, jag kommer snart”, säger Jesper Parnevik och ler menande innan han fortsätter:

– Man såg. Och vi var ju skitglada, säger han, och får medhåll från Mia Parnevik.

– Absolut!


LÄS MER: Pennys livsändring för nya kärleken 


De tycker inte att åldersskillnaden mellan Penny Parnevik och Douglas Murray är någonting att hänga upp sig på.

– Kärleken har ingen ålder. Det är väl kul att man hittar någon som man tycker väldigt mycket om, som vi älskar också, säger Mia Parnevik, och maken håller med.

– Men jag måste ju erkänna att hade det varit någon vi inte kände som är så pass mycket äldre än vad Penny är. Då hade man kanske snackat med Penny och frågat om hon tänkt igenom det här, säger Jesper. 

Familjen Parnevik.
Foto: LINUS HALLSENIUS / TV3

God vän till familjen

Douglas Murray är en god vän till både Jesper och Mia Parnevik. Enligt Jesper Parnevik känner Douglas familjen genom en före detta barnflicka. 

Penny Parnevik har tidigare berättat om hur känslorna för hockeyspelaren växte fram.

– Douglas är en familjevän till oss. Jag har känt honom typ hela livet. Och det är ganska stor åldersskillnad mellan oss, det är sjutton år, han är 37 år gammal, och vi är jättekära, har hon berättat i podcasten "Pillowtalk", som hon har tillsammans med systern Peg Parnevik. 


LÄS MER: Familjen Parneviks verkliga relation till Pegs kärlek 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.