Samir Badran och Viktor Frisk har inte hunnit repetera ordentligt. Foto: Sven LindwallSamir Badran och Viktor Frisk har inte hunnit repetera ordentligt. Foto: Sven Lindwall
Samir Badran och Viktor Frisk har inte hunnit repetera ordentligt. Foto: Sven Lindwall
Duon hade uppenbara problem under torsdagens repetition. Foto: Sven LindwallDuon hade uppenbara problem under torsdagens repetition. Foto: Sven Lindwall
Duon hade uppenbara problem under torsdagens repetition. Foto: Sven Lindwall
Och om duon går till final kommer de att ta av sina kläder. "Då drar vi av hela tjotabalongen", säger Viktor Frisk. Foto: Sven LindwallOch om duon går till final kommer de att ta av sina kläder. "Då drar vi av hela tjotabalongen", säger Viktor Frisk. Foto: Sven Lindwall
Och om duon går till final kommer de att ta av sina kläder. "Då drar vi av hela tjotabalongen", säger Viktor Frisk. Foto: Sven Lindwall

Viktor Frisk svarar upp på kärleksryktet

Publicerad

Viktor Frisk och Samir Badran har inte hunnit repetera sin låt ordentligt inför Andra chansen i Melodifestivalen.

Efter kärleksryktena berättar Viktor Frisk nu sanningen om sitt resesällskap.

– Det är en vän, säger han.

Samtidigt tvingas artisten till vila på grund av sjukdom.

Både Samir Badran och Viktor Frisk har befunnit sig i Thailand senaste tiden.

Vilket har lett till att de knappt hunnit repetera inför Andra chansen i Melodifestivalen - och Samir Badran har sjungit inne på en toalett.

– Jag repade en gång inne på toan för ett klipp till Instagram, säger Samir Badran.

– Jag sjöng mycket i Thailand, det gjorde jag faktiskt. Jag sjöng varje dag, ställde klockan och gick upp. Vi körde torr-repet i går. Vi har full koll på läget, säger Viktor Frisk.

Även under repetitionerna på torsdagen gick det snett. Samir Badran fick inte upp knuten på sin röda jacka.

– Fan, jag fick inte av mig tröjan, säger han från scenen.

Kärleksrykte i sociala medier

I Thailand umgicks Viktor Frisk med en tjej, vilket fick följarna på sociala medier att undra om det var en flickvän till artisten. Men han menar att det är en vän som han reste med.

– Det är en vän, säger han.

 

LÄS MER: Artisternas ilska mot SVT:s nya ändring

 

Viktor Frisk drabbats av sjukdom

Samtidigt är Viktor Frisk under repetitionerna förkyld, och tvingas vila efteråt.

– Jag känner mig lite krasslig nu i halsen. Kommer du ihåg Malmö? Jag var så sjuk, säger han och fortsätter:

– Efter den här presskonferensen ska jag åka till hotellet och sova. Sova till i morgon bitti, äta C-vitamin, dricka vatten, gå och träna. Jag är inte sjuk. Det är bara näsan som rinner, säger han.

Samir & Viktor har varit en duo i cirka tre år. Samir Badran berättar att det blir småbråk emellanåt - men att de ännu inte hunnit tröttna på varandra.

– Det är klart att det blir småtjafs, säger han.

 

LÄS MER: Skandalerna vi minns - i Melodifestivalen

 

Utlovar nakenchock

Inför Melodifestivalen lovade Samir Badran och Viktor Frisk, som tävlar i Andra chansen med bidraget "Bada nakna", att de skulle bjuda på nakenchock i direktsändning.

Och om duon går till final kommer de att ta av sina kläder.

– Då drar vi av hela tjotabalongen, säger Viktor Frisk.

Samir Badran är dock mer skeptisk:

– Kalsonger kan vi diskutera. Att dra av sig helt naken, jag tror inte det uppskattas. Jag tror inte det, säger han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag