Salem Al Fakir och Ola Svensson gick direkt till Globen-finalen i Melodifestivalens första deltävling. Foto: Christian Örnberg
Salem Al Fakir och Ola Svensson gick direkt till Globen-finalen i Melodifestivalens första deltävling. Foto: Christian Örnberg

Tio argaste läsarkommentarerna om Melodifestivalen

Publicerad
Uppdaterad
Melodifestivalen väcker känslor.
Starka känslor.
Nästan 65 procent av läsarna dömer ut första programmet.
Här är de, hittills, tio argaste läsarkommentarerna.
Är du argare?
Diskutera!
Signaturen Sista gången
O vilket fjanteri, ing artister alls, och låtar som inte ens platsar som pausmusik ens.
Vad är det för folk som beställt det här USCH!!!!!!!!!

Signaturen Förnyelse
SKRÄÄP!!
Jag vill ej kommentera andra människor eller deras framträdande, de lägger ner mycket jobb, men dels vad är det för såkallade artister?? Vet inget om dem??
Dels vem har skrivit text och musik?? Vilket skräp. Jag kommer inte ihåg en ton från igår.
En låt och en artist måste sticka ut. De senaste årens artisterkommer jag ihåg tre!! Lärarinnan som spelade gitarr, Lena Ph och af Uggla.
Låt Bert K, Thor-Leif och Christer Eriksson i Lasse Stefanz väljaut låtarna, de kan vad som slår. Tyvärr Björkman du har gjort ditt.Tänk på att vi måste ha förnyelse...

Signaturen Maja

Vilken tur att det är dåliga låtar som går vidare, vem vill betala spektaklet OM Sverige skulle vinna hela kittet?
Inte jag i alla fall!!

Signaturen Dif
Jävligt dåligt första program! Den som verkligen platsar i Eurovisiongick inte ens vidare (Linda). Skit bidrag rentutsagt, byt ut dom som lyssnar igenom låtarna!! Pinsamt!!

Signaturen Bastan
pain of salvation och road salt= DET SÄMSTA SOM NÅGONSIN TAGITS IN I SVT:S SCHLAGERTÄVLING. JAG SOMNAR! Vilket skämt att det sämsta som sänts överhuvudtaget kan gå lite vidare, kom ihåg att det gäller ECS. Inte en liten kommunistisk källarklubb i Eskilstuna. Pinsamt.

Signaturen Dorotea
Alla ni som gnäller - hur roliga är ni själva!? Har ni en aning om hur mycket arbete alla medverkande har lagt ner på att roa er de är seriösa - men er får man skämmas över! Skitsvenskar!!!

Signaturen Anna:

Jag avskyr verkligen allt som har med svensk musiksmak att göra.Svenskar ni är pinsamma hör ni det! Ola??? Allvarligt?? Jessica är intemin favorit men för en gång skull var hon okej faktiskt. Tycker det varen enormt stor miss att inte skicka vidare Linda Pritchard, dansvänliglåt som jag gärna hade låtit representera Sverige! Men Ola? åter igenett pinsamt misstag. Sverige kommer aldrig vinna Eurovision S igen!!!

Signaturen Fritzjan:
Bara skitlåtar, jag förstår inte vad som hänt med melodifestivalen -uselt. Svenska folket röstar också väldigt dåligt. Linda Pritchardskulle vunnit istället för El Fakir. Tråkiga programledare - ingentingvar roligt. Christine Meltzer passar inte in i sammanhanget. Hoppas detblir bättre i fortsättningen.

Signatur:
Här har man väntat på melodifestvalen hela veckan.
Sämsta skit jag sett, lyssnat på länge. Besviken!
Är ni hit eller tondöva när ni väljer ut låtarna som ska var med i melodifestivalen?

Signaturen Msl
det var det sämsta jag sett å sluta sänd detta skit program
när ni kan sända något bättre å föresten vi som betalar tv linsens vi vill ha film å inte sån här skit


DISKUTERA MELODIFESTIVALEN HÄR

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag