Foto: / SVEN LINDWALLFoto: / SVEN LINDWALL
 Foto: / SVEN LINDWALL
Foto: / SVEN LINDWALLFoto: / SVEN LINDWALL
 Foto: / SVEN LINDWALL
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

Sigrid avslöjar sitt intima krav på Samir

Publicerad

Dansaren Sigrid Bernson gör debut i Melodifestivalen. 

Då får hon stöd och råd från pojkvännen och tidigare deltagaren Samir Badran. 

Men hon ställer också krav på honom.

– Jag har tvingat honom att sova med mig natten innan, säger Sigrid Bernson. 

Sigrid Bernson och Samir Badran fann varandra under "Let's dance". 

Efter att ha svarat kryptiskt på frågor om deras relation gick de förra året ut och bekräftade att de var ett par. 

I år deltar de båda i Melodifestivalen och först ut är Sigrid Bernson. På lördag gör hon sin debut när Karlstad anordnar den första deltävlingen. 

– Det känns lite läskigt. Det var första gången jag repeterade framför press, och då får man ju press på sig själv, säger Sigrid Bernson. 

– Det är inte lätt. Många hade inte vågat gå upp på den här scenen och sjunga. Jag är stolt över att jag gör det här, fortsätter hon. 

 

LÄS MER: Sigrid avslöjar lögnen – mot Samir

 

Sigrid Berntssons krav på Samir 

Men både Sigrid och Samir Badran kommer att vara på plats i Karlstad på lördag. Faktum är att pojkvännen anländer till Värmland redan på fredag. 

– Hela familjen kommer och även Samir så klart. Jag har tvingat honom att sova med mig natten innan. Om han är där så är det mysigare att sova, men hade han varit här nu så hade det tagit mitt fokus, säger hon. 

Veckan efter Karlstad är det Samir Badrans tur när han går upp på scenen i Göteborg. 

– Det är nog bra att vi inte är i samma deltävling, säger Sigrid Bernson. 

 

LÄS MER: Därför höll Samir och Sigrid kärleken hemlig

"Samirs stöd betyder jättemycket"

Samir Badran har tidigare deltagit i Melodifestivalen tillsammans med Viktor Frisk. 2015 gick de vidare till andra chansen med låten "Groupie" och därefter till final. Samma musikduo tävlade 2016 med låten "Bada nakna" och slutade på en tolfteplats i finalen.

Rutinen från sin pojkvän har Sigrid Bernson tagit fasta på. 

– Samirs stöd betyder jättemycket. Jag lyssnar på hans åsikter och han har gjort det här innan så han kommer med råd och tips. Han är väldigt bra på att peppa. 

Vad har han gett dig för råd? 

– Att jag ska njuta för det går så himla fort och det är en så himla rolig vecka och att jag ska tro på mig själv. Han är bra på att peppa mig. 

 

LÄS MER: Melodifestivalen 2018: Allt du behöver veta 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag