Sigrid Bernson kan komma att möta pojkvännen i Melodifestivalen 2018. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURESSigrid Bernson kan komma att möta pojkvännen i Melodifestivalen 2018. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Sigrid Bernson kan komma att möta pojkvännen i Melodifestivalen 2018. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Samir Badran tillsammans med Sigrid Bernson – nu konkurrerar de mot varandra i Melodifestivalen. Foto: OLLE SPORRONGSamir Badran tillsammans med Sigrid Bernson – nu konkurrerar de mot varandra i Melodifestivalen. Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran tillsammans med Sigrid Bernson – nu konkurrerar de mot varandra i Melodifestivalen. Foto: OLLE SPORRONG

Sigrid kan tvingas möta Samir i Melodifestivalen: "En sjuk situation"

Publicerad

Sigrid Bernson kan tvingas möta Samir Badran i Melodifestivalen 2018 – en situation som hon beskriver som "jättesjuk" och "lurig".

Samtidigt har dansaren ställt hårda krav på sin pojkvän.

– Åh herregud. Om jag och Samir skulle mötas i en final... jag vet inte hur det skulle gå, säger hon. 

"Let's dance"-profilen Sigrid Bernson debuterar i Melodifestivalen och på lördag kommer hon att hylla Patrick Swayze i sitt bidrag med samma namn.

– Han är en stor ikon för mig och många andra, jag tycker väldigt mycket om det han har gjort så varför inte hedra honom i det här sammanhanget? Det blir också en bra röd tråd eftersom många känner mig som en dansare, säger hon.

Hur är det med nervositeten?

– Jag jobbar på det, men det är klart att jag är nervös. Jag hoppas att bara att jag är så pass lugn på lördag att jag kan njuta av att stå där och känna att jag gör det här för min skull.

 

LÄS MER: Melodifestivalen 2018: Allt du behöver veta 

 

Du har ju vunnit "Let's dance" flera gånger, ger det någon fördel i Melodifestivalen?

– Ja, att jag är van att tävla och stå på scen i direktsändning. Sedan hoppas jag att de som gillar mig i "Let's dance" backar upp mig och röstar.

Patrick Swayze eller Samir Badran?

– Då blir det Samir Badran så klart, han kan också få en egen låt!

Sigrid Bernson på de första repetionerna inför Melodifestivalen 2018.Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES

Sigrid om att möta Samir i Melodifestivalen 2018

Nästa vecka är det dags för Samir Badran och Viktor Frisk att ställa upp i Melodifestivalen och det hela kan alltså sluta med att Sigrid Bernson – om hon går vidare till final eller andra chansen – får möta sin pojkvän.

– Åh herregud. Om jag och Samir skulle mötas i en final... jag vet inte hur det skulle gå. Samir och Viktor är extremt folkkära så jag tror att det skulle bli väldigt tufft för mig. Särskilt i en duell. Men på något sjukt sätt så hoppas jag faktiskt att vi möts, det är det jag vill. Det är en jättesjuk situation.

Ni konkurrerar lite om samma fans?

– Ja, absolut. Det är lite lurigt.

 

LÄS MER: Sigrids avslöjar sitt intima krav på Samir 

Sigrid Bernsons hårda krav på Samir

Samir Badran anländer till Karlstad för att stötta sin flickvän under fredagen och Sigrid Bernson har ett hårt krav på honom.

– Jag har tvingat honom att sova med mig natten innan så att jag inte ligger vaken hela natten.

Du är inte rädd för att han ska försöka lägga krokben för dig?

– Haha nej, det hoppas jag inte. Gör han det kommer jag att matförgifta honom innan han går upp på scen nästa vecka.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag