Ann-Louise Hanson, Towa Carson, och Siw Malmkvist tävlade i Melodifestivalen 2004. Nu gör de comeback i schlagersammanhang - men utan att tävla.
Ann-Louise Hanson, Towa Carson, och Siw Malmkvist tävlade i Melodifestivalen 2004. Nu gör de comeback i schlagersammanhang - men utan att tävla.

Schlagerveteraner
gör comeback

Publicerad

Ann-Louise Hanson, Siw Malmkvist och Towa Carson står på schlagerscenen igen.

I morgon inleder de deltävlingen i Göteborg med ett framträdande, kan Expressen.se berätta.

– Det kommer att bli bra drag, det lovar jag, säger Ann-Louise Hanson.

Förra veckan dök Kristian Luuk och Lena Philipsson upp för att hjälpa Gina Dirawi och Danny Saucedo att dra igång Melodifestivalen.

Och i kväll blir det ytterligare artistbesök.

Expressen.se kan berätta att trion Ann-Louise Hanson, Siw Malmkvist och Towa Carson står för den inledande underhållningen. De medverkade som tävlande senast 2004.

"Vi ska vara med"

– Ja, det stämmer. Vi ska vara med och uppträda vid Melodifestivalen. Men vi ska inte tävla, säger Siw Malmkvist.

– Vi är på plats alla tre nu och vilar inför kvällen. Det kommer bli bra drag, säger Ann-Louise Hanson.

Exakt vad trion ska hitta på återstår dock att se.

– Exakt vad vi ska göra kan jag inte berätta, men om man vill se på oss är vi med i början, säger Siw Malmkvist.

Ann-Louise Hanson är också hemlighetsfull, men laddad.

– Det är jättekul att göra det här, utan att tävla. Och med de här tjejerna. Det kommer bli bra drag, det lovar jag, säger hon.

SVT vill inte kommentera det hela.

TÄVLING

Tävla och vinn biljetter til Melodifestivalen 2013.
Varje vecka kan du vinna exklusiva Melodifestival-biljetter - till deltävlingarna, andra chansen och finalen.
Tävlar gör du på Facebook och allt du behöver göra är att svara på sex frågor i Expressens quiz.
Klicka HÄR för att tävla!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag