Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sanna Nielsens nya jobb under Eurovision

Samtidigt som Eurovision Song Contest går av stapeln i Globen i Stockholm den 14 maj så leder artisten "Eurovision the party" i Tele 2 Arena. Foto: Mattias Hansson
Sanna Nielsen: "Det kommer bli en helt ny Eurovision-upplevelse med extra allt" Foto: Robert Eklund

Här är Sanna Nielsens nya jobb.

Samtidigt som Eurovision Song Contest går av stapeln i Globen i Stockholm den 14 maj så leder artisten "Eurovision the party" i Tele 2 Arena.

– Det kommer bli en helt ny Eurovision-upplevelse med extra allt, säger Sanna Nielsen i ett pressmeddelande.

Den 14 maj arrangeras Eurovision Song Contest i Globen i Stockholm. Men i arenan bredvid, Tele 2 arenan, hålls också en fest kring musiktävlingen.

Där kommer "Eurovision the party" att arrangeras. Det är en musikfest med flera kända svenska artister och Sanna Nielsen som värdinna för hela spektaklet, som innehåller både en förfest, tv-sändningen och en efterfest. Under Eurovision-sändningen kommer Nielsen också att ta med Eurovision the party-publiken backstage på Globen och göra intervjuer. Dessutom ska Sanna Nielsen göra små inhopp hos programledarna Måns Zelmerlöw och Sanna Nielsen.

– Det kommer bli en helt ny Eurovision-upplevelse med extra allt. Tillsammans får vi uppleva artister, fest och dans hela natten. Under sändningen får publiken dessutom följa med mig backstage för en massa kul intervjuer och en unik inblick i vad som händer bakom kulisserna, säger Sanna Nielsen i ett pressmeddelande.

 

LÄS MER: Efter vinsten - nu utreds Frans låt

Sanna Nielsen leder Eurovision the Party

Festen kommer även att innehålla en gigantisk tv på 300 kvadratmeter som visar Eurovision Song Contest och unika backstagebilder från Globen. Dessutom uppträder både Carola, Loreen, Danny Saucedo och Panetoz på scenen.

– Eurovision The Party är ett tillfälle för fler att kunna vara en del av Eurovision-festen, eftersom biljetterna till Globen nästan är slutsålda. I Eurovision Village erbjuds en öppen public viewing för den som vill, säger Johan Bernhagen, exekutiv producent för Eurovision Song Contest 2016.

 

LÄS MER: Frans vann finalen av Melodifestivalen 2016

Så blir "Eurovision the party"

Han fortsätter:

– Eurovision the party är ett komplement till dessa evenemang, och ett välkommet sådant som vi hoppas kan bli en tradition.

Dessutom lämnas den svenska juryns röster live från Eurovision The Party i direktsändningen.

Biljetterna släpps fredag 18 mars.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!