Hoppsan, Samir! Foto: Sven Lindwall ExpHoppsan, Samir! Foto: Sven Lindwall Exp
Hoppsan, Samir! Foto: Sven Lindwall Exp
Samir & Viktor uppträder med låten "Bada nakna" Foto: Sven LindwallSamir & Viktor uppträder med låten "Bada nakna" Foto: Sven Lindwall
Samir & Viktor uppträder med låten "Bada nakna" Foto: Sven Lindwall

Samirs märkliga byx- miss inför finalen

Publicerad

Hoppsan!

På genrepet inför finalen i Melodifestivalen åkte Samir Badrans byxor av - lite tidigare än planerat.

Samir och Viktor gjorde inför repetitionerna i finalen i Melodifestivalen ännu en nakenändring.

I stället för att ta av sig sina byxor till kalsonger har de nu badbyxor på sig.

Men under genrepet på lördagen - när Samir Badran och Viktor Frisk fortfarande skulle ha sina byxor på sig - råkade Samir Badrans byxor åka av.

Lite tidigare än planerat.

Han stod och drog i sin tröja på scenen innan duon till slut skulle slänga av sig byxorna.

 

 

LÄS MER: Samir och Viktors nya nakenändring

 

 

Fick skarp kritik för kalsonger

Förra veckan mötte Samir och Viktor skarp kritik efter Samirs dubbla reklamkupp på scenen. För att undvika en liknande händelse berättade SVT i går att man kommer att granska duons kläder innan direktsändningen.

– Vi har pratat med alla inblandade och är överens om att det inte får inträffa igen vare sig på scenen eller i green room, sa Anette Helenius, projektledare, då.

Dömer ut duons chanser i ESC

Samtidigt kom rivalerna med en tuff dom mot Samir och Viktor. Flera artister dömer ut duons chanser i Eurovision.

– Jag tror... om de skulle översätta den... nej, det tror jag inte. Det är svårt att veta. Lordi vann ju ändå ett år. Men jag tror det ska vara en låt som i grund och botten är på engelska, för att man ska kunna vinna nuförtiden, sa Robin Bengtsson.

 

 

LÄS MER: Samir och Viktor höll sitt nakenlöfte

 

 

David Lindgren stämde in.

– Jag vet ju att min grabb vill att de ska vinna. Men i Eurovision... nej jag vet inte. Jag tror det kan bli svårt, sa David Lindgren.

"Blir naket"

Inför Melodifestivalen lovade Samir och Viktor att kasta kläderna på scenen.

– Låten heter ju "Bada nakna", så det kommer att bli naket på scenen. Vi ska bjuda på en nakenchock. Vi kommer faktiskt att vara helt nakna på scen... Eller nej, inte helt nakna, men det blir lite hud, sa Frisk tidigare.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag