Högaktuell. Regina Lund har fått en låt specialskriven inför schlagern nästa år. I dag avslöjas vilka bidrag som får tävla nästa år. Expressen har listat de högaktuella namnen.
Högaktuell. Regina Lund har fått en låt specialskriven inför schlagern nästa år. I dag avslöjas vilka bidrag som får tävla nästa år. Expressen har listat de högaktuella namnen.

Regina Lund har specialskriven låt till Melodifestivalen

Publicerad
Uppdaterad
Trots flytten till Köpenhamn - Regina Lund är aktuell för en sensationell comeback på svensk mark.
En av de inskickade låtarna till Melodifestivalen är specialskriven för stjärnan.
- Det låter superbra, säger en person som hört bidraget.
Efter omdebatterade sexupplysningsfilmen "Kärlekens språk" och personligt ekonomiskt fiasko med senaste albumet "Everybody's darling" valde Regina Lund att lämna Sverige. Flyttlasset för henne och sonen Wiggo Love Linblå gick till Köpenhamn.

Ny diktsamling

Trots bytet av land är nu Regina Lund hetare än på länge på hemmaplan.
 • Hon medverkar i musikalen "West side story" på Chinateatern i Stockholm, premiär 9 november.
 • Hon arbetar med att tonsätta sin diktsamling "Förlåt! Nej, jag menar aj" tillsammans med rocklegendaren Joakim Thåström, som hon även sägs ha en relation med.

  Specialskriven

  Men inte nog med det. Regina Lund är även högaktuell som en av de tävlande i Melodifestivalen. Enligt vad Expressen, från två av varandra oberoende källor, erfar är en av de inskickade låtarna specialskriven för just henne. - Den är kanonbra. Det låter verkligen super, säger en person som hört låten. En annan uppgiftslämnare fortsätter: - Det har varit lite nervöst på SVT kring det här. Man vill inte att hennes namn ska komma ut för tidigt. Då är de rädda att Regina tycker det blir jobbigt med uppståndelsen och hoppar av.

  Kan övertala henne

  Uppgiftslämnaren igen: - Finns inte låten med bland de 28 bidragen som presenteras lär arbetet med att övertala henne att ställa upp som joker inledas. Regina Lund är ett fantastiskt namn att ha med i slutuppställningen. Expressen har utan framgång sökt Regina Lund under gårdagskvällen.

  Tack för att du hjälper oss!

  Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

  Stort tack!

  Tack!

  Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

  En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

  Thomas MattssonAnsvarig utgivare

  Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

  Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

  Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

  "Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

  Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


  Till Expressens startsida

  Mest läst i dag