PISKAN – HEMLIGA VAPNET

Publicerad
Uppdaterad
Här testar Charlotte Perrelli för första gången sin nya
koreografi inför Melodifestivalen.
Expressen var i går på plats under repetitionerna och kan nu avslöja Charlottes hemliga vapen för att ta sig till final - en rykande het "smisk"-dans:
- Det är sexigt lekfullt. Jag vill tänka mer Beyoncé än schlager, säger Charlotte Perrelli till Expressen.
Charlotte Perrelli, 33, gjorde
i går en superhemlig repetition inför årets Melodifestival, den allra första tillsammans med både dansare, kör och koreograf. Expressen var på plats i danslokalen som bakom stängda dörrar ångade av heta danssteg och pumpande kaxig koreografi:

Massa nytt

– Det blir en massa nytt, fräscht blod den här gången. Jag vill tänka mer Beyoncé än schlager. Gå ett steg längre, säger en nytränad och uppåt Charlotte Perrelli till Expressen.

Extra ess

Egentligen skulle det vara en hemlighet, men Expressen kan efter gårdagens repetitioner också avslöja att Charlotte Perrelli i årets schlager har ett extra ess i rockärmen.

Hel del överraskningar

En piska som kommer att tas fram på scenen – som en del i koreografin:
– Det blir en hel del överraskningar, det blir det, säger Charlotte Perrelli hemlighetsfullt och fortsätter:
– Vi leker med en kaxig sexighet och jag tycker inte att det finns nån anledning att spara på krutet. Det blir kul att få bjuda tv-tittarna på en riktig show och så får vi hoppas att folk gillar det....

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag